Odgovori na: Kakšno vodo piti?
Forum Duhovnost › Forumi › Zdrava prehrana › Kakšno vodo piti? › Odgovori na: Kakšno vodo piti?
Moje misli o vodi par let nazaj:
Gledam vodo v kozarcu in ugotovim da je nevidna. Vode sploh ne vidim torej ne gledam vode. Vidim le razne odseve svetlobe na površini vode, vzorce ki so porisani po kozarcu in glede na to da je voda čista ne vidim niti plavajočega klora ali druge nesnage ki je v vodi… same vode pa res ne vidim. Čudna ugotovitev pri 37 letih glede na to da sem mislil da je voda vidna. Ugotovitev me je na trenutek malo prestrašila in mi dala misliti. Celo življenje imam odnos z nečem nevidnim. Vsi ga imamo pa se nihče ne krega okrog tega in vsem je jasno da ga imamo. Z vodo se vsi ukvarjamo dnevno pa naj bo z pomanjkanjem, viškom ali kako drugo obliko dojemanja tega pojava. Če je voda topla ali vroča je pravzaprav to stvar akomulirane energije v vodi in ta energija ne predstavlja vode. Če je mrzla dojemamo mraz in ne vode. Voda nima vonja torej je niti zavohati ne moreš, lahko pa zavohaš njene vsedline in druge primesi. Če si pod vodo niti ne čutiš da si moker. V vodi ustvarjen iz vode narejen. Če se potopiš pregloboko te stisne če greš ven expandiraš.. Kje pa se voda pravzaprav skriva? Kaj voda sploh je?
Vedno znova vse po starem