Odgovori na: Kakšno vodo piti?

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana Kakšno vodo piti? Odgovori na: Kakšno vodo piti?

strelka
Participant

jaz govorim o laboratorijsko čisti vodi … zdaj kaj pa ti destilatorji delajo , ki je omenjen ..ne vem, prevreto vodo tudi jaz pijem (kava, čaj …itd)

Me pa res zanima kaj bi naj imela ima skupnega prevreta voda z destilirano? :scratch:

Lepo je če deliš

1. Moj namen se ni bockat kdo ima prav pa kaj je dobro in kaj ni …povem samo moje mnenje. :bye:

In moje mnenje je da je destilirana voda ….o tej o kateri jaz govorim za akumulatorje , laboratorije, likalnike inp….ni pa da bi se z njo nalival…

kot tudi z močno slano vodo ne :)

zdaj če sprašuješ ….poglej v kakšen učbenik za kemijo …tam ti natančno piše kako se pridobiva destilirana voda , kaj je destilirana voda…kaj deminilizirana voda , kaj deinoizirana voda itd…

če sem pa omenila prevreto vodo … jah če že ne drugega , klor izpari saj nekaj ….tudi če je voda zelo trda lahko opaziš da se na posodi nabira kamen ..

in če si pa bolj gospodinjski tip in doma tudi likaš …opaziš da se šobe likalnika kasneje zamašijo , kot pa če bi v kotliček vlival kar navadno vodo iz pipe … :bye:

in še nekaj …prevreta voda ima drugačen okus …bolj prazen…

Lepo je če deliš