Odgovori na: Kako razumem izraz …

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Kako razumem izraz … Odgovori na: Kako razumem izraz …

#62081
glas
Participant

Po poškodbi sem za trenutek dojel kaj je to divja žival kljub temu da sem od nekdaj delal tako z domačimi kot divjimi živalmi. Skratka divjina, divjad, divje je skoraj nedoumljivo. Najbrž si tudi domače živali povsem narobe razlagamo a divje so pa popolnoma divje-tuje in nesorodne našemu dojemanju. Michio Kaku lepo pove kako narobe dojemamo mačke…mislimo da nas majo rade ko nam predejo v naročju a v resnici nas posedujejo.

Ja z mački je tako kot praviš ja..   Nekateri dojemajo mačke kot “temne” živali ali celo vampirje..  In podobno jih dojemam tudi sam..  Ampak to je vse skupaj velja le za udomačene mačke, ker so nato odrezane od njihove prave narave in postanejo potem popolnoma odvisne od ljudi in če se znajdeš potem v tem okolju še kot naključen udeleženec, si potem deležen tudi njihovega vampirskega načina pridobivanja energije..  Jaz sem lahko zaznal mačka v sosednji sobi, ko mi je začel vleči mojo energijo in se hraniti ali zunaj na prostem, če sem šel le mimo njega je že vlekel..  Tak maček si lahko celotno osebnost in vse apekte tako naravna da od vseh in vsakega v okolici pridobiva energijo..   Recimo ta maček je predel že, če si ga le pogledal..   :-)    tako je bil odvisen od čloeške pozornosti..

Ampak to večinoma ni noben problem, saj ti ki si tako privzgojijo mačka, si ga z namenom, saj si želijo sovzajemne odvisnosti..  Tako da ni potem nobenih neporavnanih računov in so vsi srečni, sovzajemen daj-dam odnos..    Mački pa verjetno spadajo že zato med “temne” živali, ker se naravno spravijo na negativne energijske točke (kontra kot psi), zato si jih nekateri polagajo na obolela dela na telesu, da jim bolezni ven vlečejo..    :-)

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”