Odgovori na: Kako razumem izraz …
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Kako razumem izraz … › Odgovori na: Kako razumem izraz …
Skrajno nemogoče. Če meni krepne hrček nihče na svetu ne more vedeti kaj čutim ob tem. Lahko samo ugotavlja kaj bi sam čutil in potem išče podobnosti men nama. To je isto kot med gledanjem filma ko ti določen prizor nažene solze v oči. To se ne zgodi zaradi tega ker imaš sočutje do igralca oziroma njegove vloge ampak zato ker tako bi ti sam čutil v tisti igrani situaciji kot čutiš sedaj na kavču. Skratka človek izhaja iz sebe ne iz drugih.
Lepo je če deliš
hja …jaz sem enkrat poslušala neko oddajo o igri …kako gre igralec v vlogo …pa rečmo da joka …
in res pač pade v neko osebno situacijo ko mu je bilo hudo …prekliče to situacijo v sebe ..in joka ….
Zdaj , če ti bi umrl hrček in bodo tvoje solze fake …potem si odličen igralec , saj si nas odlično pretental …
Zdaj če jokaš , ti je ponavadi hudo ..no tudi jokamo od veselja …
Ampk naš organizem je že fizološko tako na narejen …da jok sproža nek čustven naboj …
torej če jokaš sta možni te dve varianti …
vzroki pa so lahko različni …
Tako da ..prav veliko ne moreš faliti …pa čeprav nisi čustveno vpleten v dogodek;)