Odgovori na: Čiščenje stanovanja
Forum Duhovnost › Forumi › Radiestezija › Čiščenje stanovanja › Odgovori na: Čiščenje stanovanja
Tadej, v ŠORu si rekel, da obstaja interakcija med človekom in prostorom, da torej človek vpliva na prostor in prostor na človeka. V kakšni meri torej prostor vpliva na človeka? V zadnjem času sem imela dva primera energijskega čiščenja stanovanj, ko se mi je zdelo, da nisem znala prav oceniti, kje je osnovni problem. Če je človek čist razštelan, lahko v prostoru pusti (milo rečeno) neprijetne energije; če gre za ti. poltergeista, je tudi vzrok za premikanje predmetov v čustveno nabitem človeku. itd
A lahko popolnoma razštelan čustveni nivo prostora (zaradi npr. prejšnjih lastnikov) vpliva na novega lastnika tako, da ima zaradi tega večje probleme v življenju? O tem sem sem začela razmišljati, ker se pri takšni stranki znajdem pred problemom: ok, stanovanje smo zrihtali, imate pa tudi vi problem sami s sabo in z reševanjem tega boste imeli še nadaljnjih xy eur stroškov. A veš, kaj mislim? Mogoče sem preveč osredotočena na svojo učinkovitost in ne na to, da bi izkoristila situacijo za zaslužek..
“Truth is a teribble habit.” iz filma Don Juan deMarco