Odgovori na: Kvantni pristopi samorazvoja

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Kvantni pristopi samorazvoja Odgovori na: Kvantni pristopi samorazvoja

spelaz
Participant
Snowcat hvala ti, dobr razumem te dileme, sam v mojem primeru ni tako problematicno, se mi zdi. ti je Tadej odgovoril na vprasanja – prebrala sem Integrirano osebnost in bila na enotedenskem kursu :) Preberem in pogledam pa tut marsikaj na netu :) Torej – nism strokovnjakinja, ampak si res zelim pridobiti ta znanja. Tako da ce lahko kaj svetujes, ti bom zelo hvalezna – karkoli.
Obcutek krivde sem pa mislila odstranit sebi, valda.
Tadej hvala. Ce prav razumem delo z namero – rabim za za tole: obrabljena kolena, osteoporoza in ledvice (vnetje).
<table id=”yui_3_16_0_ym19_1_1472461521417_27009″ border=”0″ cellspacing=”0″ cellpadding=”0″>
<tbody id=”yui_3_16_0_ym19_1_1472461521417_27008″>
<tr id=”yui_3_16_0_ym19_1_1472461521417_27007″>
<td id=”yui_3_16_0_ym19_1_1472461521417_27006″ valign=”top”>

Obrabljeni kolenski sklepi – po knjigi naj bi se za obrabo sklepov uporabljalo Varun mudro, skupaj z Prithvi mudro. ?
Osteoporoza – na netu najdla da naj bi bla to Akash mudra.?
Tezave z ledvicami – tudi z neta nasla naj bi to bilo Jalodhar nashak mudra. Da pa se toksini cistijo, se naj to mudro dela skupaj z Apaan mudra in Shankh mudra. Je to primerno pri vnetju?
Kako to konkretno izvedem, koliko casa drzim posamezno mudro ko imam TP? Verjetn se dobr najprej odredotocit na 1 stvar, sam da s tem ne delam kontra drugim tezavam? A to treba potem vsak dan ponavljat, oz noc, ko oseba spi? A bo delovalo, tudi ce moje TP se ni tako mocno?
Kako pa gre ta preprosta metoda, ki boljsa? Je lazje kot to z mudrami?
Epsilon waves pa naj bi obstajali, naj bi se jim reklo jogijska zavest, 0.1-0.5 hz. velik raziskav o tem se ni. potem verjetn ne ves, ce si lah clovek skodi ce to poslusa?

</td>
</tr>
</tbody>
</table>

Lepo je če deliš