Odgovori na: Šamanizem

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Šamanizem Odgovori na: Šamanizem

#61887
horus
Participant

So samo ti z dr. v današnjem času tako zelo veliki pomembneži, da jim moramo verjeti na besedo, karkoli že kjerkoli kaj izustijo ? Sam ne mislim tako, sem pač večni upornik drugačnega tipa človeka, katerega je večino njih ustrojil sistem družbe. Morda sem edini, ki razmišljam v tej smeri in včasih pripopam delček nekaj svojega na ta forum. In sicer, zakaj bi se sploh izpostavljal, čemu, če pa imam o vsem le svoje povsem drugačno mnenje od večine ” belih ovac ” ?

Recimo, ali obstaja naravno zdravilo za zdravljenje obolenj nastalih kot posledica radioaktivnega sevanja na telo človeka ? Če izhajamo iz predpostavke, da sevanje povzroči 3 – 5 krat zmanjšano delovanje presnove celic, okvaro živčnega sistema, neravnovesje delovanja vseh žlez, močno poslabšanje celjenje ran ( tako zunaj kot tudi v telesu ), poškodbe kožnih žil ( krvavenje iz nosu ) – in še bi se lahko naštevalo, seznam bi bil dolg. Zanima me, kako se teh težav loteva uradna medicina in ali se jih sploh in kako so pri tem uspešni ( če so ) ali pa preprosto rečejo, za te stvari pač ni zdravila.

Iskal sem rešitev in jo celih 6 let testiral – na sebi, vsak dan, 3 – 5 x na dan, in še vedno to počnem, sem pač vztrajen pri tem, ko poskušam dokazati najprej sebi ( šele potem ostalim, ko sem v to popolnoma prepričan ), da zadeva deluje. Praktičen preizkus sem poskušal izvajati v najbolj optimalnih pogojih, ki so mi bili dani in sem pri tem izključil vse morebitne moteče dejavnike, ki bi lahko morda ovirali končno oceno oz. končni rezultat raziskave te moje samo – terapije. Rezultati so se izkazali za zelo presenetljive v pozitivnem smislu.

V bistvu sem se osredotočil na zdravilne rastline, ki so vsakemu izmed nas tako rekoč na dosegu rok, še posebej na dve, iz katerih sem si izdelal tinkturi na osnovi domačega žganja. Gre za gabez – korenina in bela omela – cvet. Prva deluje na celice celotnega telesa, na način delovanja rastnega hormona ( v tem primeru ga receptorji celic prepoznajo kot rastni hormon ) ekvivalentno pridobljen v naravi in deluje tako na IGF – 1 kot tudi na IGF – 2 ( prvi hormon je zadolžen za razvoj in presnovo celic tkiva, drugi za celoten sistem živčevja tj. ” omogoča popravilo – regeneracijo ” ). DHEA faktor – z njim se meri količina rastnega hormona v telesu, kakor tudi z IGF – 1 in IGF – 2 . Po starosti nad 35 let se v telesu zmanjšuje količina vseh treh zg. naštetih hormonov, zato se telo človeka stara z leti. Ponuja se vprašanje, kako lahko prelisičimo telo ? Torej, da se ne bi staralo, ampak bi vzdrževali ( umetno ) neko določeno v čas ujeto točko, trenutno stanje telesa in jo razvlekli, na recimo 1000 let ? Teoretično in praktično je mogoče na ta način – vendar pa moramo pomisliti tudi na delovanje žlez telesa, doseči njihovo ravnovesje, kar je tudi eden od pogojev, da je telo zdravo. Odgovor nam ponuja bela omela ( sam sem se odločil za izdelavo tinkture iz njenih cvetov, ki so rumeno – zelene barve in oblike identične – zvezdaste – kot je samo telo Mer – Ka – Ba ). Kombinacija obeh  tinktur nam ponuja univerzalni naravni antibiotik, pri katerem ni nobenih morebitnih stranskih učinkov na telo, vsaj pri meni se ni pojavilo nič, kar bi bilo škodljivo.

Rezultati : krvna slika idealna po EU standardih že celih 6 let, izredno učinkovito in hitro celjenje ran ( v bistvu mi rana sploh ne krvavi, le navlaži se s krvjo in se v hipu prične proces celjenja ) – najbrž velja enako v primeru notranje krvavitve ; ker vsebujeta obe rastlini tudi holin se omogoči večja pretočnost celotnega ožilja – poleg tega, da se žile razširijo ( večja fizična moč ), delovanje vseh žlez se uravnovesi in omogoči njihovo optimalno delovanje ; povsem je izključeno kakršnokoli vnetje ali okužba izven oz. v telesu samem ( ! ) – rane se v nobenem primeru ne morejo ognojiti ( v primeru, da se popraskam ali dobim žulj na roki si le navlažim vse skupaj s svojo slino ), etc…

Ob predpostavki, da deluje moja presnova od 3- 5 krat bolje od “normalne” ali ne bi bilo to naravno zdravilo univerzalno zdravilo za bolnike, ki so oboleli zaradi posledic radioaktivnega sevanja ? Poskušal sem posredovati svoja dognanja javno, tako Krki kot Leku in tudi inst. J.Š. – za biomedicino, pa so se mi v obeh podjetjih zahvalili z odgovorom, da pač ne želijo sodelovanja, z instituta pa sploh nisem dobil odgovora – pač nisem eden od dr.- jev, sem pač le nekdo – recimo le navaden šm. ( šment, prej bi rekel, šaman ).

Odkod se je pojavilo vse to – lahko bi rekel, da so mi za to povedali rastlinski duhovi ; ali pa, da sem vse to pobral dol s kozmičnega spleta ; ali pa, da mi je vse to zaupala Boginja Izida – v vseh treh primerih bi govoril resnico, tako pač je. In naj mi še nihče več ne reče, da ne maram ljudi.

 

 

 

 

Lepo je če deliš