Odgovori na: Vorteksi

Forum Duhovnost Forumi Šola osebne rasti Šola osebne rasti Vorteksi Odgovori na: Vorteksi

snowcat :)
Participant

Smemo ali ne smemo …. je že Tadej rekel, da šele kadar ,,the shit hits the fan,, tud fanatičen ateist vzklikne ,,oh god please help me !!!!,, … isto je z vsem in našimi dejanji v preteklosti …. ne moremo spremeniti samih dejanj samo svoj odnos do njih …. samo zelo redkim ,,dol visi,, in so prosti 7dmega greha – krivde…. respektive zdaj sem pogledala in KRIVDA sploh ne spada med smrtne grehe, niti v 10teru ni omenjena. V svetu holistične medicine pa je ključni ubijalec …hm…

In še tisto, da zmeraj delamo najbolje ki vemo – hm, …. smatram, da VSAK človek v VSAKEM trenutku se odloča za SVOJE najvišje dobro, ki lahko nima nobene veze s najvišjim dobrom vključenih…

Namen …. hm … to je taka lepa moderna beseda v katero vsak rad skoči in s tem se znebi lastne ODGOVORNOSTI. Če bi bila jaz bog, bi že zdavnaj se pustila registrirat za slaboumnega in bi imela mir v neki lepi tihi s drevesi okrog umobolnici …. ha-ha-ha-ha ….

Lepo je če deliš