Odgovori na: Vorteksi

Forum Duhovnost Forumi Šola osebne rasti Šola osebne rasti Vorteksi Odgovori na: Vorteksi

tadej pretner
Moderator

predvidevam, da bi moral imeti ob brisanju kateregakoli vorteksa vedno v mislih tudi opcijo, da je nanj prilepljena kakšna entiteta, torej bi moral vsakič delati z namero, da gre, kar je prilimano, v druge dimenzije?

Načeloma je majhna verjetnost, da entiteta odpade zgolj z brisanjem vorteksov. Ko smo odpravljali entitete, si videla, da so potrebni trije koraki – najprej provokacija, potem brisanje vorteksov, nazadnje pa tisto z ognjem. Če pa je na TB, ki ga brišeš entiteta in izvajaš le klasično brisanje, bo entiteta zmanjšala uspešnost brisanja.

Zanima me, po kakšem postopku bi moral začeti z brisanjem, oziroma, kje začeti sploh, glede na to, da na arhetipih bazira naša osebnost :/-se opravičujem, če si to omenil, pa nisem ujela, grem lahko še čez zapiske :)

Predlagal sem, da začnemo z brisanjem vorteksov, ki nas usmerjajo na probleme; posledično se usmerimo na življenje. Drugi sklop bi bil recimo arhetip otroka in šele tretji arhetip žrtve.

Pa še tole: na našo tamalo se hitro kaj zalepi …lahko skoraj 10-letnica dela meditacijo z barvami za krepitev eteričnega telesa?

Vsekakor lahko poskusita s posnetkom wei chi meditacije. Potem se pa z njo pogovori, kaj je šlo in kaj ne in jo usmerjaj. Glede na to, da meditacija bazira na imaginaciji, te zna desetleten otrok presenetiti.

P.s.: zadnjič se je moji zajklji pobrisalo več, kot je bil namen. Mišljeno je bilo zbrisati vorteks za entiteto, ki se je na pol zdrmala, ker pa sem imela med delom filing, da je prheftana na dveh hkrati, sem brisala dva vorteksa in je s tem šla še ena entiteta zraven…

Takšne stvari lahko prenesejo relativno ozemljeni ljudje. Če bi imela tvoja zajkla zelo šibko eterično telo, bi bili lahko kakšni večji pretresi. Načeloma se vsak poseg nanaša na eno entiteto, s tem, da lahko med samim delom oceniš, da se lotiš dveh. Tebi se je izšlo; vedno upoštevaj stanje eteričnega telesa tistega, kateremu delaš-

Lepo je če deliš
1 uporabnik se je zahvalil avtorju.