Odgovori na: Zaščita

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Zaščita Odgovori na: Zaščita

strelka
Participant

Če govorim iz svojih občutkov , zaznavanja al kakorkoli bi že temu rekla, se zazna začuti

Samo je pa razlike..če gre čez traja to samo trenutek …te zaruka , te zaščemi ( pač odvisno kaj je),,ampak se te pa ne prime …

Se ne zahakla …

In ni važno kaj naj bi to bilo ..pride in gre skozi noge v zemljo.

Temu jaz rečem odprtost …

…telo potem rabi mal časa , da se spet v red spravi …se zbalansira. Če je vse ok .

Če pa si v tem prostoru dalj časa , in se dogajajo non stop taki napadi -rukarji…pa ne vem se telo tudi utrudi …je potem treba nekaj naredit , da se zadeva obnovi …ker te počasi začne izčrpavat.

In še nekaj ..čedalje bom se nagibam k temu , da prvi občutek daje pravo sliko ..pa naj si bodi o ljudeh , o prostoru ..prvi filngi so pravi ..

Ko pa začneš vpletat , iskat kaj bi to bilo …pa iščeš vzroke v sebi ..ja to je zato, ker jaz pa bla bla bla …začneš videvat slike , ki jih tvoj um želi videt …in se ti popači slika o vsemu .

Sem se pa ravno spomnila , morda mal provokativno ampak …en tak primer …ko si urežeš v prst ..začutiš bolečino , veš da to nekaj ni prav …ker močno teče kri.in boli…

Kaj boš naredil …?

Obvezal prst …pa potem razglabljal kaj presneto je v meni da sem tako neroden …

Al najprej razglabljal le kaj je to da sem tako neroden ..in med tem bom lahko že izkrvavel.

Je pa to tudi res , nismo vsi tako čisti ..imamo veliko blokad na sebi …in te blokade lahko tud vplivajo na to …da nam nekaj ne paše in se temu izogibamo.

Lepo je če deliš