Odgovori na: Kabala in moč sanjanja – dr. Catherine Shainberg
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Kabala in moč sanjanja – dr. Catherine Shainberg › Odgovori na: Kabala in moč sanjanja – dr. Catherine Shainberg
Pozdravljena druščina – že dolgo nisem spustil glas na tem forumu, bom pa vseeno poskušal nekaj spisati. Pravzaprav gre še vedno vse po starem glede mene in mojih nadčutnih zaznav. Malce so se pa le ojačale in spravile v večje ravnovesje. Sicer več ne poskušam tako zavzeto spreminjati sveta okoli sebe – a Duh Bojevnika Božanske Svetlobe še vedno tli v mojem, sam temu rečem Kozmičnem Duhu, svobodnem kot tak, sebi imenovan Kozmični Veter – absolutno svoboden.In kako me poskuša ta sistem spraviti v red ? ne more, saj ne obstaja večjega reda kot je red ( ali morala, krepost ) kot jo narekuje Dharma, vesoljni Kozmični zakon. Biti podrejen tej Svetlobi – naj je Ona podrejena meni ali še bolje, kar je smisel vsega tega : oba sva enakopravna v svojem delovanju drug v drugem. Ni tolikega pomena da le vidiš Božansko Svetlobo ( Veliki Duh jo imenujejo nekatera ljudstva ), važneje je, kaj lahko ti sam z njo dosegaš. Kot da bi se igral mali otrok z igračo, katere se je nikoli ne naveličaš. Povrh vsega pa gre tu za trojno relacijo : medicina, magija in mistika vse v enem komadu. Na koncu ti pa ostane edina resnica – svet je iluzija, krojena z nekaterimi igralci, ki mislijo v svoji omejenosti, da so le – ti glavni. In se igrajo z usodami nas, navadnih ljudi. A prišel bo čas streznitve a za njih bo vse to slej ko prej prepozno – če ne gre z nič koliko kaj številom njihovih življenj, ko stvarnik pač obupa, bodo žal poslani v skrajne meje zavedanja, ko se ne bodo več spomnili niti kdo so, sploh pa, kaj je to zavest.