Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

Anonimnež
Nedejavno

Little Grandmother: »Spomnite se, kdo ste«

* Brez panike torej?

“Naši indijanski dedki pravijo, da smo lahko popolnoma mirni. Ko se bosta pola resnično obrnila, bo to trajalo le nekaj ur. Takrat bo na Zemlji tema, in prosijo nas, da ta čas preživimo skupaj s svojimi bližnjimi, da ostanemo v srcu, pojemo pesmi in počnemo karkoli, kar nas bo obdržalo v stiku z našo dušo in srcem. In zbudili se bomo v popolnoma novem svetu, polnem ljubezni.”

* Pravite, da se moramo spomniti, kdo smo. Kdo pa ste vi?

“Sem Veliki Jaz, ki je del Velikega Duha. Odločila sem se, da pridem na planet Zemlja, ker sem videla ljudi, ki so tako zelo ljubljeni, ampak vse, kar počnejo, je, da zjutraj vstanejo, gredo v službo in se zvečer vrnejo domov. Videla sem ljudi, ki so pozabili, kako lepi in čudoviti so, ki so pozabili, da imajo neposredno povezavo s svojim Velikim Jazom, ki so pozabili, da so bratje in sestre. Videla sem planet, na katerem se ljudje pobijajo med sabo, planet, na katerem ubijajo živali. In obljubila sem si, da bom storila vse, kar je v moji moči, da ljudi spomnim, da so božanske iskre, da so Veliki Jaz in da smo vsi skupaj bolj čudoviti, kot si lahko zamislimo. In skupaj lahko ustvarimo nekaj veliko lepšega na Zemlji, na planetu, ki je svet vsem bitjem. Res je, ljudi velikokrat vprašam, kdo so. To nima nič opraviti s službo, z umom, egom. Kdo torej sem? Sem duša, ki želi živeti ljubezen. Sem oseba, ki si ljubezni želi bolj kot vse drugo. Sem mati čudovitih duš. Sem hči čudovitega planeta, Matere Zemlje. Posvečena sem Zemlji, divjini in ženskemu principu. To sem jaz!”

celoten intervju:

http://aljatasi.com/2010/11/little-grandmother-%C2%BBspomnite-se-kdo-ste%C2%AB/

Lepo je če deliš