Reply To: 2012 –>
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › 2012 –> › Reply To: 2012 –>
soncnica1 wrote: Sem že hotela vprašat, kaj tu zbrani mislite o tem, kar naj bi se zgodilo in kako vidite vse skupaj. Na ta zapis zgoraj sem že malo pozabila, pa lahko rečem, da se mi je v vmesnem času dogajalo nekaj tega. Se mi pa zdi, da dogodki res tečejo v smeri kaosa in kot da mora priti nekaj, kar bo vse skupaj spet postavilo na svoja mesta. Lahko napišete kaj več, mogoče celo kakšna konkretna navodila?
En zapisek na to temo. Saj če jih objavim 10, bodo itak skoraj isti..
~ The September 2015 Wave X Awakening ~
http://firstcontactgroundcrewteam.com/the-september-2015-wave-x-awakening/
Tukaj pa je en youtube video, zakaj in kako je naše telo povezano preko določenih polj z Zemljo, Soncem in Kozmosom..
Supermassive Galactic Plasma Ray
Jaz pa mislim, da se bo dogajalo kar se že dogaja, le na potenco bo vse skupaj,.. Ne vem sicer ali na drugo, tretjo ali na deseto, vsekakor se potencira in se misli potencirati tudi naprej..
Doživljanje pa je odvisno od energetike vsakega individuuma in kako bo vse to doživljal…
Če prečistiš svoje nezdrave težnje lahko vse skupaj opazuješ kot dokaj pozitivno, celo čudovito preobrazbo.. ki je naravna kot rojstvo otroka.. tudi civilizacije in planeti doživljajo rojstva in preobrazbe in lahko opazujemo paralele, ki vedno podobne le mikro/makro preslikave enih in istih procesov..
Lahko pa se ujameš tudi v vrtince, v (nezdrave) vezanosti nižjih čaker, kjer se ti čustva lepijo na slike(ki jih forsirajo TV-mediji idr), nato se tvoja čustva ujamejo v podoživljanje preteklih nerazrešenih travm in vse skupaj začneš doživljati kot katastrofo, kot konec reda, sveta in nekontrolirani kaos..
…
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”