Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

glas
Participant

raco wrote: Glas,

sem ravno pred dnevi razmišljal kaj se dogaja z mano, namreč v zadnjih dveh, treh mesecih se intenzivno spreminjam. Sicer ne delam nič novega na sebi, ampak se poslužujem tistega, kar že nekaj časa počnem. In sploh nimam občutka, a se samo meni dogajajo spremembe ali tudi drugim ljudem….in pojma nimam če je to povezano z novo “vibro” v zraku (novo dobo) ali s čim drugim …drugače pa ja, na splošno res že nekaj časa buta ven na raznih področjih…od politike naprej….. in čutim, da bojo tudi na duhovnem področju začele odpadati razne “metode” oz. da prihaja “čistka”. Aleluja!
Kar se tiče trailerja za dokumentarec…nimam drugih informacij. Verjetno se bo dalo dokumentarec videt v sledečih mesecih, oz dobit na netu (you know what i mean Wink). V bistvu ni važno koliko se o NLP-jih in podobnih občutljivih zadevah pogovarja folk v raznih krogih, koliko amaterskih posnetkov obstaja in drugih raznih dokazov ter osebnih izkušenj… pomemben je trenutek, ko bi vlada npr. (ameriška), dala uradno izjavo, da obstajajo določeni dokazi o obstoju drugih bitij. Ker od tistega trenutka bi to postalo del zavesti ljudi, torej ne bi več ostajalo samo pri dvomih in govoricah. To bi bil res velik korak…

Poznam filing, ki ga opisuješ Raco.. in sem čez tvoje komentarje zaznal vibro ki ti šiba Ta vibra kar hodi in hodi skozi vse nas, le da vsak reagira drugače.. osebkom z velikim egom in z veliko nerazrešenih čustev, to buta ven v obliki izpadov, excesov in želj po borbi, razreševanju na silo, sovraštvu ali celo vojnah..

Drugi bolj lahki pa reagirajo drugače, zadeva prinaša lahko najprej nek nov “nemir”, ki je v bistvu niva frekvenca bivanja, nov potencial delovanja, nov bazen neskončnega vira energije in navdihov.. In čuti se tako bolj čudno, na trenutke čisto izven vsega, spet drugič pa polno navdiha in polno moči in energije..

No tukaj pa še najnovejše besede od Drunvala

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5ioQajGLEbs#!

Kdo karkoli čuti letos in ga zanima kaj (za vraga) se dogaja z svetom, ga bi znalo to zanimati..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”