Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

ANA
Član

Hm…samo jaz nimam moškega, ki bi me vzdrževal

Sam zdele si malo potrkal na mojo vewst…ampak sprejemam…za neki že more bit dobro, da sm lahko v taki situaciji…drgač se pa tudi sama mal “vzdržujem” in vem če bo kriza, bom znala preživet tudi brez njega…imam polno idej na zalogi, ki so možen scenarij, tko da…

No zdaj pa resno: sej ne rabiš nekoga, ki bi te vzdrževal…vedno mislimo, da rabimo en backup ( tudi jaz sem bila med njimi ), pa ni res. Vse je v nas samih…malce pomisli, kaj bi bilo takega, kar bi rad počel. Pa bodi realen….ne mi z nekimi, da bi bil kralj, pa poslovnež z zlatom…pomisli, v čem bi užival….preglej svoje zmožnosti…in zberi pogum…pa ga ni vraga, da ti ne bi uspelo…glede na to, da si brihten, razgledan človek…ma sigurno je tudi zate nekaj, kar bi te veselilo, pa ta bi bilo realno to speljat…na začetku je težko….moj dec je privatnik in je res včasih taka situacija, da bi najraje koga fental ( al pa sebe ) …ampak treba je vztrajat…verjet….pol pa kr nekak gre…ne živimo sicer na veliki nogi…ampak ŽIVIMO…. v pravem pomenu besede…

Hug

Lepo je če deliš