Reply To: 2012 –>
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › 2012 –> › Reply To: 2012 –>
18. 12. 2012 ob 13:35
Smaja
Član
Ja Glas,razumem kaj mi hočeš povedat…..
Namreč pred dnevi se mi je vrezal v spomin stavek moje sestre,ki je bil izrečen v hecu(tam se pa ponavadi skriva tudi pol resnice) ko smo nekaj na to temo debatirali v krogu družine in se malo vmes tudi šalili,da ne zgleda vse tako “grozno” in ta je bil …..sestra prosim ne zapuščaj nas…..jaz sem pa odgovorila....da *ebeš svet v katerem mojih ni sej vem,da je to čist zemeljsko razmišljanje še posebno če si praktično cel lajf ujet v čustvih potem so me pa tvoje besede potolažile ko si me spomnil na tisto pomembno...da bo vsak tam kjer je najboljše za njega.
Da pa ne bo nihče od nikogar ločen I wish!Sam skor nemogoče po vseh teh prognozah….telepatija meni itak ni dost he,he……….že sedaj mi ni bila…he he spet zemeljsko razmišljanje,piše se pa,da tako ali tako nastopi izguba spomina na “obeh straneh” kar pomeni,da pogrešanja in žalovanja ne bo ker eni za druge ne bomo vedeli,da so-smo sploh obstajali.Fak….to mi se zdaj niti najmanj ne dopade…..potem pa kdo ve???????? mogoče bo pa takrat vse dobro...
Ali pa jaz cele zadeve okrog te “ne/ločenosti” ne razumem.Tud to je ena varijanta.
Ajd zdej sem pa res dost nabluzila
poz maja