Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

glas
Participant

strelka wrote:

M ne vem zakaj potem te dimenzije …Tongue.
Zdaj če je četrta dimenzija brezčasje ..kot si zgoraj omenil ….torej kaj bo potem tam ..?Tongue
To sem se spomnila spet nekaj blesavega enkrat, ko smo se že dolgo nazaj pogovarjali …o reinkernaciji ..
in je ena pač čist resno vprašala ..torej kaj …a potem te dušice visjo zgoraj in se odločajo kdaj bodo odšle v zemeljsko bivanje ?
Torej v kateri dimenziji so ?Tongue
Torej kaj bo z nami 4d dimenziji…Tongue ? ok lahko tudi v tretji..kjer pač že bomoBig smile?
pa še nekaj ….kdaj se je začel Mayevski koledar…? In sedaj je pač konec nekega obdobja. Torej če Mayi jemljejo čas kot spiralo …se ne bo čist nič ne vem kaj spreminjalo…ampak hja vse bo hitreje potekalo…
1 ura je lahko treuntek leto dva trenutka …
Kaj bo pa z našo zavestjo ….v kakšnem smislu se nam bo razširila?
Tako ..čist naključne misli…Wink
Uf ….

Odgovarjam v skladu kako jaz razumevam in hkrati tudi izkušam stanja, ki jih tu poskušamo definirati z pojmi in besedami!

Ja če bivaš v 3D in prestopiš v 4D je to podobno dejanju ko si del filma in se podiš čez vse negative dogajanja, nato pa lahko izstopiš iz njega in ga iz čist nevtralne pozicije pogledaš kot film, ki ti teče pred očmi.. Ko ti to uspe, pa moraš izmojstriti še to, da si del filma in hkrati ta točka, kjer se ti ne premikaš, ampak le film (življenje) ki ga hkrati tudi izkušaš..
In se hkrati premikaš, tudi čas lahko teče, vsaj če pogledaš na uro, in se lahko naučiš tudi uganiti koliko ga je preteklo, čutiš pa časa na ta način, kot si ga prej, ko si bil posrkan, več ne..
Ko to izmojstriš to prisotno stanje na večih pozicijah hkrati si dejansko v 4D. In zato tudi časa več ne doživljaš, kot si ga prej.. Saj ne da bi izginil, le ti bivaš v nekem brezčasnem stanju, ki je močnejše od naučene iluzije časa.. V tem stanju je tudi zelo močan občutek svetlobe v tretjem očesu; jaz ga vidim tako, da svet vidim v neki živi vibraciji in svetlejše, skozi fizične oči, pravtako nekako vidim vibro v stvareh ki jih gledam. Ta ”vibra” mislim, da izhaja iz energetske matrice stvari, ki je zasnova materije v 3D..
Kaj dejansko je TU v 4D? Nič kaj posebnega.. Le da je čudovito tukaj, vse je nekako neminljivo in realnejše kot v 3D, ko ti vse mineva in polzi iz rok in moraš vedno nekaj loviti, da lahko to obdržiš, čas pa brez milosti še dodatno spidira dogodke, da jih bolj in bolj moraš loviti ..

V kateri dimenziji bivajo dušice, medtem ko čakajo na inkarnacijo? Heh, ne vem.. Verjetno v prostoru, ki je za to namenjen, čeglih se te dimenzije lahko tudi nevidno prekrivajo z našimi pa jih mi vseeno ne dojemamo kot da so del naše realnosti.. Drugače pa kot vem, je frekvenca duše, tudi v ”onostranstvu” odločilna za stanje bivanja, v katerem duša ”čaka” na utelešenje..
Ker frekvenca ki te tukaj drži v stanju 3D doživljanja, se v onostranstvu odraža kot frekvenčno ujemajoča astralna raven.. Teh ravni je pa obilje.. Da se pa s frekvenco bivati tudi višje kot je astral..

Majevski koledar, kot long count, se začenja ob stvaritvi vesolja! In zaključi se 21,dec 2012..
Stvari se kot po lijaku odvijajo že od stvarjenja do danes in vsak kog nižje je večja hitrost in krajša pot med točkami.. in 21.dec 2012 se krogi zaključijo, lijak pride do nulte točke in to kroženje se razblini, pravtako pospeševanja ne bo več..
Kaj to za koga predstavlja naj vsak sam za sebe razmisli..
Meni pomeni to nekaj čudovitega.. Wink

Zavest se bo slej ko prej razširila do te mere, da ne bomo več doživljali bolezenskega stanja ločenosti! Sedaj mislimo, da smo ločeni drug od drugega, od živali, rastlin, Zemlje in od vsega Vesolja..
Eno bomo z vsem.
Kar smo že itak od nekaj, le da trenutno izkušamo le omejeni delček samega Sebe..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”