Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

Katka
Član

Joj, se bojimo konca sveta…drgac pa…za marsikoga se je koncal ze vceraj, za nekoga ze bog si ga vedi kdaj…Ja, kar se globalnih sprememb tice je moje malenkostno mnenje taksno, da smo na tocki, ko mora priti do sprememb na nasi ljubi zemljici..kolektivna zavest je bolj nezavest, nas ljubi domek zemljica je pa pac na nek nacin se sposobna sama cistiti vseh packarij, s katerim ji postregamo…Ja, zato pa so potresi, pa poplave, pa taksne in drugacne katastrofe in katastrofce s katerimi nas hoce opozorit da nekaj ne stima..In prej bomo zaceli z njo delati z ljubeznijo, bolje za nas…Glede casa …cas je zelo relativna zadeva…S tem nasim hitenjem in brzenjem nekam, se je najbrz tud frekvenca zemlje tolk spremenila, da ena ura danes mine tako hitro, kot je 40 minut pred desetimi leti…Pa ne rect, da so to krivi drugi..sami smo si krivi…Najlazje se je zgovarjat na to, da so casi taki…jebi ga, mi smo taki…vsak je odgovoren zase, kot pravi Mali princ…za svojo vrtnico…v bistvu zase…Bi blo pa res fino, ce bi se kolektivna zavest clovestva dvignila na casu primerno raven….kt to, kar se dogaja zdaj, nas pelje nekam …po mojem v napacno smer..

Lepo je če deliš