Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

strelka
Participant

glas wrote:

Ameriška
vesoljska agencija Nasa je približno en teden pred napovedano
apokalipso pomotoma objavila štiriminutni film, v katerem razlaga, zakaj
se svet ni končal 21. decembra, kot je to napovedal majevski koledar.

Eh ja …
veš kaj je fora , da nobeden točne ne ve kaj ta koledar, ko se bo končal sploh napoveduje.
tole že spremljam že kar nekaj časa …NASA ni niti pičico objavla kaj o koncu svetaBig smile, ampak trdijo NIČ SE NE BO ZGODILO:Big smile
Omejni znastveniki …kdorkoli že so to …a so ljudje al so pa vesoljčki …verjemi imajo tolk razvite možgane ..da presneto vejo kaj počnejo.Big smile
In imajo marsikatero info in dokaz ..zakaj se pa to ne da v javnost je pa druga zadeva …
Kdo trosi strah med ljudi …bog si ga vedi …Big smile, večinoma religije …in takšne in drugačen organizacije …
Tud Maji niso nikoli trdili da bo konec sveta …Big smile, to ne vem od kod je to prišlo ..
Po drugi strani pa kdo pa so bili maji ?.. Častijo zanimivo božanstvo pernato kačo-g Quetzalcoatl.
Ta je bil beli bog -dobri bog in je rekel , da se bo vrnil. in ja mogoče se bo pa res vrnil …Big smile
Poleg tega častili so kače in krokodile , potem imeli so rituale in verjemi niso lih darovali oreške ampak so kar darovali kri , jedli so ogromno mesa…Big smile..itd itd ..
So pa bili izredni matematiki in astronomi , prav tako so se ukvarjali s časom …tako kot vse stare civilizacije ..
Je zanimivo a ne ..tako npr. visoko razvita civilizacija ..pa vendar glede ostalega presneto nizkoEmbarrassed

tako da ….new age …je pač new age …Tongue.
Mineštra…Big smile.

Nihče pa točno ne ve …kaj to predstavlja .

Torej bili oz. so pogani …tudi Kelti so bili pogani , tud Slovani so bili pogani ..
to kot primerjava …in vsi so častili SONCEBig smile

Samo to za primerjavo …
Pa še nekaj ..nikoli nisem razmišljala v to smer ..ampak, ko je bilo toliko govora o raznih alienih , plazilcih kačah …itd …ja presnet mi je pa tud nekaj takega prišlo na misel.Tongue

No pa niti tole ni sedaj pomembno …samo moj monolog.Big smile

Me pa zanima tvoj pogled…kaj bi ti na to rekel.Wink

strelka2012-12-14 19:49:08

Lepo je če deliš