Reply To: 2012 –>
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › 2012 –> › Reply To: 2012 –>
strelka wrote:
Ravno zadnjič se pogovarjamo, kako se vse ponavlja. In da gre kar se dogaja -sedaj -se vidi , da gremo namesto naprej nazaj. KOt da se ponavlja že videno …In pravim jaz ..jp že videno ..pa vendar čas ne more iti nazaj gre samo lahko naprej ..torej je treba iz tega vlaka iztopiti.Pa še nekaj jaz se ne razumem toliko na bančništvo …Samo glede denarja …če imaš denar v banki ….zakaj bi ti propadel?Pač mislim da banke za nek znesek garantirajo ..da ga dobiš …rečmo banke v državni lasti?In kaj, če pride do zloma valute pridobiš, če imaš ta znesek doma…Jaz pač nisem še tega doživela …sem pač samo doživljla tisto inflacije itd …ne pa zlom bank.ZAto sprašujem.Ok …se ne tiče ravno 2012…al pa tud .Ampk me pa tole res zanima….ker potem takem se splača edino zadevo pretopiti v nekaj bolj stabilnega …se pravi barvno kovinoali pa zemljo. tisti denar , ki ga imaš doma je brezpredmeten…PA še enkaj ..jaz čist spontabno zadnje čase uporabljam ..jp za valuto marko…ne vem od kod mi to ..in vsi me debelo gledajo kako so mi začele marke po glavi hoditi….No evo …zdaj vem …merklova meditira o njih.
Ja vsekakor gremo naprej, KONKRETNO naprej, “nazaj” gre le to, kar ne sodi v evolucijski tok Zemlje in Vesolja, to pa vsekakor ni produkcija v neskončnost, izraba Zemlje in njenih virov za kratkoročni zaslužek in dolgoročni minus, zastrupljanje, onesnaževanje, prenajedanje in stradanje na drugi strani..
Gre za osnaovna človeško/moralna/etična načela, ki so vsakomur jasna in poznana, ki jih večina celo z usti podpira a vseeno zavestno dela proti, ker kao nič ne more ukreniti, treba je pač služiti denar..
Če ne gre drugače bo pač denar zrušen, da ljudem kapne. Če jim ne bo, bo padel kompletni sistem, če je treba so tako lahko zredirane celotne celine, kot se pač v organizmu zredira virus, ki ne sodi tja.. Virus pa se odstrani le zato, ker drugače bi virus uničil celotno telo..
To so osnovna gibala Nove Dobe, ki čistijo telo Človeštva, ki se ima namen prepoznati kot eno Bitje, kot Enost, ego in njegovi principi ločenosti in tekmovanja med posameznimi celicami Človeštva, bo razpadel in bo odstranjen ko nevaren virus, kar tudi je..
Glede fizičnih napotkov, kaj z valutami itd..
Ja če si želiš osigurati nežen prehod med postopnim propadom
finančnega sistema in nezdravega družbenega sistema, je kot prvo
potrebno poznati ta vodila, ki to vodijo (ki sem jih deloma naslovil
zgoraj)..
Kaj z papirom v € obliki je vbistvu drugotnega pomena..
Sicer ne vem koliko € ljudje kopičijo.. To itak ni naravno početje in
to bo pač šlo.. Če imaš polje ga lahko obdeluješ ja, če imaš kupček €,
ki se lahko razvrednotijo v tednu dni pa si lahko v kaminu potem
zakuriš z njimi, če elektrike zmanjka ali kaj podobnega, tako neka
korist bo vsekakor..
Mini nasvet bi bil: Evrov le za sproti,
razmišljal samozadostno, da se lahko preživiš tudi brez financ, vrt,
sadeži,… za tranzicijo pada valut, par sto € pretopi v swiss franke,
malo lahko tudi angl. funte, za končni svetovni pad valut pa nekaj v
žlahtne kovine.. Če ti še ostane papirja pa ga usmeri v kaj
koristnega! Izgradi si kamin, kupi vrt, vloži v ekološke vire
energije, solarne celice (vsaj zase), ali pa izgradi sončno elektrarno,
hidroelektrarno na bližnjem potočku, svoj vodnjak si izkoplji, izmenjuj
dobrine in storitve, ustvari meditacijsko skupino in širi svetlobo, se
polni s prano in širi globalno zavest s tem kar sam postajaš..
glas2012-08-21 13:38:11
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”