Reply To: 2012 –>
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › 2012 –> › Reply To: 2012 –>

lotus wrote: …
Jaz sem še nedolgo nazaj nekako verjel, da zaradi sredstev obveščanja in zaradi ažurnosti črne kronike, ki komaj čaka, da napihne vsako naravno katastrofo in teatralno poroča o vsaki nesrečici… da so ljudje panični samo zaradi tega teatralnega poročanja in da je naravnih katastrof čist isto kot jih je bilo vedno…
Sem pa nedolgo nazaj prebral statistični podatek, da je v zadnjih 30ih letih število naravnih katastrof porastlo za dobrih 500%… hmmm, to pa mi je bil zelo zanimiv podatek
No vsekakor je za ene to grozen podatek, za mene pa vsaj rahlo vzpodboden… ninamreč naključje, da je ravno to obdobje obdobje čiščenja…
Od leta 1987 (koso se planeti postavili v tako imenovano harmonično konvergenco pa do 2012 je namreč po večih starodavnih učenjih obdobje prečiščevanja, odstrinjanja kopren iluzij in preobrazb. Ko govorim zgoraj, da je za mene to vzpodbuden podatek, govorim o temu, da če smo tako super preživeli teh (skoraj že) 25let največjega čiščenja, potem bomo še bolj super doživljali bolj konkretne prebrazbe zavesti, ki sledijo od 2012 pa do 2032… obdobje ko se bomo bolj konkretno duhovno preobražali in aktivno soustvarjali Zlato Dobo…
…
..
.
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”