Reply To: Chemtraili in njihove strupene snovi
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Chemtraili in njihove strupene snovi › Reply To: Chemtraili in njihove strupene snovi
15. 5. 2011 ob 16:31
Član
Horus…vse to mi je znano…vendar mi nič ne pomaga…ker ne morem vedeti…ali je v tem sploh kaj resnice…Do zdaj mi še nihče ni nič dokazal ali mi osebno demonstriral kakšno moč-sposobnost…s katerimi se tako radi hvalijo.
En dan sem slučajno naletel na predstavitev knjige Vdihi in tam je bil avtor te knjige ( baje je končal šolanje na Tadejevi šoli ) in okoli njega cel kup ženščin ( česnjev kompot )…Stari na veliko razlaga ohh in ahh ter pametuje in kot oseba mi ni ravno bil vseč…bog ve zakaj…No…ženščine se smehlajo in kimajo…dve ženščini zraven avtorja pa sta malo pihale na duše poslušalk in galamile kako je knjiga vseživljenska…Knjigo sem seveda prelistal in v njej najdeš stvari, ki sem jih že na stotine krat videl-bral…rutinska klasika.
No, konec predstavitve je bil najbolj zanimiv…avtor da besedo poslušalkam…naj kaj same povejo in vprašajo…Sledil je dobro znan scenarij…vse je bilo tiho…češnjev kompot ni iz sebe nič spravil …kaj še le, da bi avtorju postavil kakšna konstruktivna-objektivna vprašanja…odvisno bil sploh v stanju izraziti svojo lastno pamet.
Vidiš Horus isto veja za tvoj zgornji post…lepo piše…ko je treba zadeve dejansko pojasnit pridemo do mrtve točke…ali drugače…zgolj žongliramo z besedami….realno življenje pa gre svojo pot.