Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Haloohahaha…
juhuhuhu…strelka modelka….matr se fajn rima, tut, če ni zima…hahahaha….hvala, hvala za pozdravčke….
ejga, sem se narežala, kt živ norc, k sem prebrala politiko na forumu….hahahaha….kuker zlato in srebro na kup devat….hahahahaha….sem bla zadnjič pri eni debati okol tegale srebra in zlata in sem povprašala, če majo pol ta srebro in zlato zakopano kje blizu hiše, pa take zadeve…..pa so me pogledali, kt bi padla iz sirijusa in rekli….hja, dobili smo papir na katerem piše, da smo ga tolk in tolk kupili…hahahaha….pa so se spet pogovarjali o propadu sistema in civilizacije, pa te zadeve…..so bli vsi čist naštudirani in opletali s podatki in številkami, da me je kar srat prjelo….hahahaha….matr, sem rekla, se grem taprvo usrat, pol bom pa spet kej vprašala, ker jst sem pač čist nevedna, pa rada kej novega zvem in vi imate tolk velik znanja, pa bom zelo vesela, če boste mal razsvetlili mojo nevedno bučo….hahahaha….no, pa sem povprašala, se pravi, če bo propad sistema, pol je tut propad bank in kdo vam bo pol dal tisto zlato pa srebro na podlagi papirja….hahahaha…..no, pa so me guni mal čudno gledali in rekli, da jaz pač nč ne razumem….hahahaha….pa sem rekla, če lohka še kej vprašam in seveda lahko….hahahaha….pa sem rekla, zdej, če je propad civilizacije, se itak iz zgodovine ve, da preživi mogoče samo mali procent ljudi, kuker deset al pa dvajset procentov, tk, da spet ne vem zakva vam bo vse to zlato in srebro na papirju, pa tut ne vem zakva vam bodo vsa ta zemljišča, ki jih kupujete, sej bo vendarle dovolj zemlje, če civilizacija propade…..hahahaha….no, pol so me čist izključili iz debate, kuker glej ga norca, čist nč ne šteka…..hahahaha…..hja, jst sem pač zgleda čist mimo za vse tele debate, kuker nimam lih velik pojma, pa tut preveč preprosto mislim….hahahahaha….hahahahaha….matr je fletn, če je človek preprost, tut vsi naštudirani ljudje obmolknejo….in seveda imajo takoj zagovor, da itak ne morem zastopit, ker je moja miselnost preveč preprosta….kuker, da sem malo zaostala….hahahaha….seveda sem jst zaostala, ako ne bi zaostala, avto bi me zgazio….hahahahaha….
drgač pa na mojem vrtu vse laufa, raste kt svina…..nč zmrzali, vse je tipi topi….seveda pa nisem še posadila fižola, kumar in paradajzev, ker čakam na ledene može…čim bodo tile možje opravili svoje, bom pa veselo še paradajz, papriko, kumare in fižol posadila….juhuhuhuhuhhu….pa tut grško seno mi je že vun pokukalo, pa tista grorčica tut, pa tobak….pa marjetice me že razveseljujejo s svojimi prelepimi cvetovi, tk, da pr men je na vrtu veselo….hahahahaha….
imam pa res kar veeliko vse te zelenjave, sem pač mislila, da mi ne bo vse vun pokukalo, pa sem jo mal več posejala….hahahaha….tk, da sem bila zelo vesela, k mi je frendica javila, da prihaja iz tujine nazaj v Slovenijo živet, ker mam za obe dost na vrtu….no, ja, pa tut taljubljanski frendi se mi priporočajo, tk, da evo, bom lahko vse oddala, pa še za zimo si bom v klet pospravila…..hahahaha….no, seveda je pa še vedno možnost toče čez poletje, tk, da, kako čemo, lako čemo, a za zelenjavco, vidjet čemo….hahahaha…
sem pa danes spet tele smrekove vršičke forenzično z mojo nosurino ovohavala in s prsti prešlatala in se mi zdi, da jih bom mogoče lahko že jutri al pa v nedeljo nabrala, tk, da vse laufa….juhuhuhuhu….hahahahah….
bodimo v cvetju, soncu in zelnjavci…..hahahahaha….jst si grem zdel piščanca pohat….hahahahaha…
pa kuker je naša strelka par postov nazaj napisala ….čauči bauči…..
slišmo