Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Haloohahahaha….

kar se telih smrekovih vršičkov tiče, zgleda, da jih bom vendarle lahko nabrala…..vreme je in sonce bo….hahahaha…..tk, da še nekaj dni in vršički bodo v kozarcu na soncu….juhuhuhuhuhu….sem forenzično pregledala vse te vremenske slike, pa ttut s pesjanarjem sva danes globje v gozdu našla izredno velik nasad malih smrekic, ki so lih začele poganjati….hvala, hvala….sej včasih kar ne morem verjeti, ker se mi želje res izpolnjujejo…..hahahahaha…..sej guni, ki se ukvarjajo s tehnikami za želeno realnost, pač naredijo tehniko in po vsej verjetnosti imajo vršičke že v kozarcu in na soncu, kuker čira-čara…..hahahaha….jst sem pa z mojo realnostjo zadovoljna in grem vršičke vesela nabirat…..pač naredim vse, kar je v moji moči….hahahahaha……in mati narava in oče sonce mi to omogočita….hahahaha…hvala, hvala….hahahahaha…

matr, sem se pred dnnevi režala, k sem pri poročilih gledala, kako so ljudje trumova romali v Rim, kjer je sedanji papež urgentno razglasil prejšnjega v blaženega….hahahaha…..se mi zdi, da je RKC-eju padla popularnost, pa so pozabili na pravila, ki so si jih sami postavili….hahaha…in evo, imamo blaženega med ovcami….hahahahaha….matr, jst bi predlagala, da vsakega dohtarja razglasijo za blaženega, ker se mi zdi, da je čist vsak dohtar pozdravil kar nekaj ljudi, pravzaprou je dejstvo, da medicina vsak dan pozdravi kar veliko ljudi, pa še nobenga dohtarja niso razglasili za blaženega….hahahaha…

pa tale komedija z osamljenim binom ladnom je tut vredna oskarja…..hahahaha…jebiga, Amerika pač mora opravičiti vse te miljarde, ki gredo v vojne namene in seveda ljudi je treba šopati s strahom….hahahaha…tako pač dobijo moderne sužnje, to je itak že stara tehnika, ki pa še vedno fletkano dela….hahahaha….tk, da čist po domače mislim, da smo v moderni dobi sužnjelastništva, ki bazira na demokraciji, ki je preprosto diktatura zakona….hahahaha…..sej naši tajkuni so tut vsi delali po zakonu in komaj čakam, da kdo od njih toži državo, ki jim je z zakoni omogočila tajkunstvo….hahahaha….

ma, ja tole so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo in, če vam vaša realnost ni všeč, lahko molite, meditirate, prouvzaprou imate veeelllikkkoooooo tehnik s katerimi se lahko zabavate….hahahaha…i tako prođe vreme…hahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš