Reply To: Kabala in moč sanjanja – dr. Catherine Shainberg
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Kabala in moč sanjanja – dr. Catherine Shainberg › Reply To: Kabala in moč sanjanja – dr. Catherine Shainberg
klemen1982 wrote: Hm, sicer se ne poznam dosti na hipnoze, bom vseeno probal odgovorit.
Tukaj ne gre za nobeno posebno stanje hipnoze ali transa (tko kot piše v članku) ampak pri polni zavesti in budnosti opazuješ svoje polje podob, ki je pri vse vedno živo (sanjamo skos, tudi podnevi). Tudi ne gre za nobena potovanja v preteklost ali kamorkoli drugam. Catherine vedno to opiše da je to jezik, ki pa ga moraš znat govoriti, da lahko podobi takoj (če ima to potrebo) odgovoriš.Sicer pa se strinjam z ravnotežjem. :) Zdi se mi pa, da imamo v mentalnem današnjem svetu razvito levo polovico toliko bolj zaradi samega sistema in se desne sploh ne zavedamo…zato (vsaj jaz…napiflani naravoslovec in še moški ;) ) se mi zdi, da moram razvit desno stran, da ju bom sploh lahko uravnovesil. :D
No ja ..jaz sem tud delno naravoslovec ..pa ženska …..naravoslovje po moje nima lih veze ..zdej
pač v naravoslovju…fizika je punca , biologija je punca , kemija je punca ..matematika je punca ..ha , ha …
tko da ..absolutno ne bo držalo …clo medicina …
hec ..drugače pa hvala za odgovor.čeprav še ne vem točno zakaj se tukaj gre
strelka2011-04-29 15:07:00