Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
halooohahahahaha…
hahahaha…..sem dobila od frendice s siri mail, da je bla tista taoranžna gorgonzola obarvana s korenčkom….tk, da se mi zdi, da bom poleti, ko jo frendica uleti v Slovenijo marbit dobila kakšen sir obarvan z ognjičem….hahahaha…hvala frendica…hahahahaha….
ma, se je shladilo in sem spet fletkano zakurblala svoj gašperček….juhuhuhuhuhuhu….bom pa v teh dneh nepreklicno posadila vse sadikice v zemljo, lih prou, mam še nekaj semen iz katerih bom nardila sadike, tk, da pri meni je kljub dežju veselo na vrtu delo……hahahaha….
jst sem si letos zadala projekt, da si pridelam vso zelenjavo doma, tut za zimo…..hahaha….nedaleč stran od mene sem odkrila eno eko kmetijo, ki jo fletkano kmetujejo, pa sem mal blabla…zvedela nekaj koristnih nasvetov, tut ugotovila, da se zastopijo v dobre sosedske odnose med rastlinami, tk, da smo veselo kramljali….hahahahaha…na koncu me je kmet vprašal in malce mu je bilo tut nerodno, če sem ena gunih…..jst ga gledam in ne zasopm lih kaj je mislil in ga povprašam, keri so to guni…..hahahaha….pa pravi zelenjavčarji, guni, ki jedo samo zelenjavo….hahahaha….matr, sem se začela smejat in mu rekla, da, če mu bo zrastlo letos tut kej domačega mesa, se čist priporočam za kakšnih pet kilc….pa, če dela sam klobase, bi se tut z veseljem naročila za kakšno kilco dobrih domačih klobas….hahahaha….kmet se je režal z menoj in mi reklel…no, ja, če ste pa normalni….hahahaha….pol grem pa po svoj šnops, pa bova enega na zdravje zvrnila….hahahaha….no, pa sva enega zvrnila in evo, sem bla za kmeta čist normalna….hahahaha…..uf…uf….še dober, da ne bere nebuloz….hahahaha…..ma, ja, sej po vsej veerjetnosti sem čist normalen norc…..ali pa tudi ne….hahahahaha….
slišmo