Reply To: Kabala in moč sanjanja – dr. Catherine Shainberg

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Kabala in moč sanjanja – dr. Catherine Shainberg Reply To: Kabala in moč sanjanja – dr. Catherine Shainberg

glas
Participant

klemen1982 wrote: ..Tukaj ne gre za nobeno posebno stanje hipnoze ali transa (tko kot piše v članku) ampak pri polni zavesti in budnosti opazuješ svoje polje podob, ki je pri vse vedno živo (sanjamo skos, tudi podnevi). Tudi ne gre za nobena potovanja v preteklost ali kamorkoli drugam. Catherine vedno to opiše da je to jezik, ki pa ga moraš znat govoriti, da lahko podobi takoj (če ima to potrebo) odgovoriš…

Ja fajn je ko zmoreš biti tako v stiku s samim sabo. Moška energija v svetu z muko dopušča stik s sanjskim svetom in z notranjim otrokom itd..
Drugače pa sem jaz s podobno metodo (ki je namenjena doseganju notranjega otroka) prišel do istih rezultatov.. stik z podobami, čustvi notranjega otroka, subtilnega opazovanja sveta prispodob..
Sanjski svet pa sem nekako dosegal-dosegam, ko okoliščine dopuščajo, da imam možnost živeti v sebi naravnim ciklom, če je ritem od zunaj umetno preobremenje se sanski svet umakne, ker je to nežna subtilna stvar in grobi nenaravni ritmi ga vedno povozijo..

klemen1982 wrote: ..Sicer pa se strinjam z ravnotežjem. :) Zdi se mi pa, da imamo v mentalnem današnjem svetu razvito levo polovico toliko bolj zaradi samega sistema in se desne sploh ne zavedamo…zato (vsaj jaz…napiflani naravoslovec in še moški ;) ) se mi zdi, da moram razvit desno stran, da ju bom sploh lahko uravnovesil. :D

Heh dober odgovor, tudi jaz bi podal podobnega..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”