Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Dons je res en tak humuristicn dan, a se vam ne zdi?????, Jest sm se spet rezala k sm ene izpeljanke delala, hahaha, kruh se mi itak se ni dvignu, ta se rab ziher dve uri, sej toplo mam, kurm z najvecjim veseljem, evo lepo polenck, pa se en polenck, pa ogenj tud gledam,kako?? ja skoz sipo a ne, hahaha, mam da best kanal celo zimo, hahahaha dela k svina, istocasno greje, pa se televizijo mam, pa se elektrike ne rab, hahaha, vse socasno, tk, da ni, da se neb dober mela, hahaha, jest sm zlo prakticna, pa mam vec al man rada vse bl socasno, hahahaBig smile
Evo, pa sm se rezala, k sm se spovnla dogodka v Luciji pr Portorozu, kvapavem ziher cetrt stoletja nazaj, k je mene s srfom potegnil bl na odprt, hahaha, sej tipo k me je ucil, me je seveda opozoru tud na to moznost, ampak jest neb bla jest, ce neb mela svoje logike, se prav, da ce me potegne na odprt, pol itak ze znam, bom pa se nazaj prsla, evo moja logika je bla zmeri bl preprosta in evo, mene so prsli iskat s colnom, no, ja, jest sm pac stopala, evo mojoo logiko, komu boste zdej verjel a, men, da jest itak znam srfat, fante k so u colnu pac mimo prsli, sem pa cist po domace stopala, evo to je moja logika. In zdej logiko fantov, da sm jim pac mahala in so ugotovil, da me morjo pridet resevat, zdej se pa kurcim, da jih sploh nism klicala, da pac ja mahala, pa te stvari, clovk pac maha ane, clovk je vesel sred morja, pa mal maha od veselja da zvi, pa tud ce bl stran od obale, ane???
Evo in zdej sm pac prsla u konflikt s fanti, uni pravjo, da so me resil, jest pac pravm, da mene ze ni blo treba resit, da jest ze za sebe znam cist dober srfat, da pa, ja seveda, ce so pa glih mim prsli, sem pa pac stopala, kdo se pa neb u colnu pelu a, men je blo da best, hahaha
In, ce zdej uklopm svojo domisljijo kdo ma zdej prov??? Kdo zivi v iluziji????? Hmmmm, tanajbolj bi blo narest poskus, da pac jest grem se enkrat na srf pa na morje, pa da tud sama nazaj prsrfam, ane ??? In zdej, ce jest nazaj prsrfam po nevem kerem cudezu, mam jest prov, se prav da je moja iluzija taprava, od fantov, pa cetud so bli zlo fejst, da so mi pac ustavl, k sm stopala, pa se na pir so me pelal, hmmmm od fantov iluzija je po tem poskusu pac zgubila na veljavi, sorci…, hahahaha No, seveda je lohk tud obratn, da se ne bom glih klele neki napenala, lohk jest spet stopam, pa te stvari..hahaha, majo pac fantje prov, da jim maham, pa da mislejo, da me morjo resevet, evo, tk je to… s tem iluzijam pr men, hahaha

slismoApprove

Lepo je če deliš