Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

buhlonaj strelkaThumbs Up za tegale majstra…..sem se sama tut mal spomnila na njega, pa sem neki en recept gledala in skoraj pol zelišč nisem poznalaEmbarrassed….pa sem si mislila, kar pa še ne poznam, pa še bom…..hahahaha….sem pa tvoj recept pogledala, pa moram priznat, da sam ene par zelišč ne poznam in mi je bil kuj bolj všeč….juhuhuhuhu….sej, zdajle se še nisem čist odločila, da ga bom nardila, ker je v bistvu kar nekako zahtevno…pač ne smem pozabit na zelišče, oziroma si moram narest kuker projekt z listom na steni…..hahahahaha….jst sebe poznamApprove, tk, da pr men samo projekti z listi na steni palijo…hahahahahaha….pač, taka semBig smile….hahahahaha…

ejga, ejga, strelka …..hahaha….jst mam semena od tobaka….sem jih dobila lansko leto, pa je blo že prepozno za v zemljo in sicer imam virginija tobak za kadit kuker cigarete in ne za fajfo….hahahaha….mi je frend povedal, ki mi je dal semena, da zraste izredno lepa bogata zelena rastlina in, da je potem liste posušil in seveda zrezal in si zvil cigareto in je blo čist kulll…..imel je edino pripombo in sicer, da ga je ziher mal narobe sušil in, da bo prihodnjič pri sušenju bolj pazil…menda ga je presušil…tk, da, draga strelka, jst ti lohka pošljem tale semena, ni blema…..frend resnično ni mogel prehvaliti čudovite zelene barve mogočnih listov…njemu je zraslo tko do enga metra se mi zdi….ni pa nč kompliciral z zemljo…on je tut dobil semena in jih je taprvo posejal v lonc, da je dobil sadike, pol je dal pa sadike v zemljo….js ga nameravam v prihodnjem tednu sejati v lonec…..pa, da vidmo, kva boBig smile……hahahaha….hahahahha….

fajn bot in če hočeš semena, mi pošlji naslov, pa jih dobiš v pismu……hahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš