Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halooohahahahahaha…

juhuhuhuhu…je fajno vreme ane…..sem prou hvaležna za tole aprilovanje v vremenu…hvala, hvala…..hahahahahahaha…

med tem časom sem dobila tut tisto črno indijansko koruzo….je že v zemlji, je bil včeraj dan za plod…..juhuhuhuhuhuhu…..hvala frendica…..hahahaha…..pa sem dobila sadike stare sorte slovenskega ognjiča, me prou zanima, če je po aromi kej drugačen od tega, ki ga kupim v semenarni…..pa eno drugo vrsto mete sem dobila……juhuhuhuhuhu…..tk, da, pr men vse laufa, kt pr norcih…..hahahahaha….

sem dons dopoldne še za dve mešunge regratovih cvetov nabrala, ker mi teli moji koktejli fulll pašejo…..zdej dam še za noževo konico cimeta notr, tko enkrat na dan…..matr, da se lohka zmišljujem kuker se hočem….pa včasih mal ingverja, kar naribanega…sem pa po ene tednu probala tole regratovo medico in je čudovita…..hahahaha…..bom naslednjič dala še mal žajbla noter….tk, da pijača, ki je trenutno na voljo pri meni so koktejli po kmečko……ala pehta…….hahahaha….je že frendica včeraj po telefonu pogruntala, da je najboljš, če pride na obisk, da prinese eno boco vodke in so pol lohka tut alkoholni koktajli…hahahaha…..

včeraj sem govorila z eno frendico po telefonu in mi je povedala še recept za metin sirup…..hvala frendica……hahahaha……pa sem si mislila, da bi lohka pol tut melisin sirup nardila, pa marbit tut timijanov, kuker materina dušica…..ne vem….če ima kdo kakšno prakso okol tega, nej se prosim oglasi s kakšno nebulozo…….hahahaha…..nas bo verjetno več hvaležnih…..hahahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš