Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Evo, sem spet mal posrfala po forumu, sej, men se tole srfanje zdi full kul, vsaj znam srfat, k na morju res ne znam, sem enkat probala, pa me je odnesel na sred morja, da so me moral resvat, no, ja sej bla je humoreska, k sm pac trdila, da me sploh ni blo treba resvat, ampak sem jest enostavno stopala…hahaha…no pol smo pa itak sli na pir…hahhaha
Hahahaha, evo sem se jest dobila asociacijo na Oshota, sem namrec v lanskem letu prebrala eno tako bl tanko knjigo, mislim, da je bla roze barve, pa naslov je bil neki kuker Bojevnik, al pa neki tacga…hahaha…
Ze kmal v zacetku brannja sem se od rezanja zvijala, ja, tale Osho je za mene cist taprav humorist, u bistvu eden prvih humoristov, k sem jih srecala na svoji poti “duhovnostii”, hahahha…..
Evo, kva je napisu, hahaha, neki so ga sprasval okol Mojzesa, pa dest bozjih zapovedi, pa je izjavu “””da, ja, da tale Mojzes je bil res frajer, da pa on (se pravi Osho ) cist dober ve, kva je Mojzes delu na gori Sinaj in kako je dobil od Boga teh deset zapovedi, namrec je reku Osho: Jest zlo dober vem, da na gori Sinaj raste dobra trava, se prav, da je Mojzes pustu ucence pod goro Sinaj in se sam povzpel na goro, si enga al pa dva pokadu, se mal pomenu in evo pol je pa Mojzes uletu z gore s svojimi oziroma Bozjimi zapovedmi…..”””” hahahaha, ani huda ??????
slismo