Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Haloooooohahahahaha…
hahahaha….draga strelka……sej vem, da nisi provocirala, ampak si pa tko živo opisala tole tvojo hojo v hrib in pljuča, ki so delala na polno, tk, da si mi nardila cel gušt….hahahaha…..matr, so moja pljuča kar zastrigla ob teli tvoji zgodbi….kuker jst bi tut….hahaha…leta nazaj, ko sem bila v svoji zgoščenki spreminjanja, lahko bi tut rekla sprejemanja same sebe direktenga v dogajanju, predusem sprejemanja svojih čustvenih reakcij, strahov, svojega miselnega sveta, ki mi je prevajal čustva…..sem živela mal bolj visoko v hribih in sem večkrat lazla v strm hrib in jp, to je boljš, kot savnanje……pa sem spet skozi tvojo zgodbo dobila gušt za bolj matranje svoje fizike na polno…hahahaha…..sej zadnji mesec sem res s telesom padla iz rutine, kuker sem krčila na polno tole mojo parcelo….ampak, zdej je že pri koncu s fizičnim matranjem, pa sem si izmislila novega….kuker laufanje v hrib….hahahaha…zgleeda, da sem mal sado-mazo…..hahahaha….ali pa tudi ne….hahaha…..ma, ja taka sem….jst rada matram tole moje fizično telo…hahahahaha….sej je edino kar je zares moje…hahahahaha….hahahaha…..
jp….dons ga bom solatala, pa cvetačala, pa blitvala….hahahaha….po vsej verjetnosti jo bom še pobrisala na obisk do frendice, ki živi na kmetiji, rabm namreč koruzo, ki si jo bom posadila na enem mestu, namesto ograje….hahahaha….se mi zdi, da bo fajn zgledal, mal odbito, pa še pasal bo v prostor, ker mam tut en konc ograje narejene iz bambusa, kuker mal mehikanskega nadiha, pa še praktično je….hahahaha….pa ima tale moja frendica tut eno črno indijansko koruzo, ki ima zelo poln okus in je bolj nizka, pa še črna barva mi je čist utrgana… tk, da bilo kuda, koruzo sejem nemesto ograje svuda…..hahahahaha…sem pa v koledar pogledala in koruzo moram sejati na dan za plod…..juppiii….bodo imeli tut ptički kej za jest direktenga na vrtu….hahahaha…
matr, mi pa tut zelo paše, da se je malce shlahilo oziroma se še bo….hvala, hvala….pa hvala za dež, ki bo baje danes padal…juhuhuhu….sej pravm, kar se mene tiče je vreme lih tako, kot bi ga sproti naročila…tk, da zgleda, da me Bog čist posluša…..hahahha….njet posluša…prouzaprou bolj ve, kaj mi paše, kot pa jst sama, sem bolj začetnik v vrtičkarjenju….hahahaha….bravo Bog…..in hvala….hahahahaha….bilo kuda, Bog me zna svuda, sej božje kraljestvo je v nas samih ane, tk, da dobimo lih to kar rabimo…hvala, hvala…..hahahahaha…prouzaprou živim vsak dan svojo praznino, kuker praznovanje je moje nebulistično vsakdanje stanje….hahahahaha….hahahha…..hvala, hvala….haahahaha…in čudeži se mi dogajajo….hahahahaha….
vesele nebulistične pozdravčke vsem iz zelenih dolenjskih goric….
slišmo