Reply To: aktualnosti iz politike/ekonomije

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori aktualnosti iz politike/ekonomije Reply To: aktualnosti iz politike/ekonomije

BAD-BOY
Participant

AVATAR wrote: Prav zanimivo se mi zdi…kam usmerjate svojo dragoceno pozornost-energijo-namero…nisko-vibracijska polja-nihala…so tako…aktualno zanimiva.

Slabi pojbek…te je oča Tadej…tako učil jamranja…na Equilibriumu Wink

V bistvu ne razumem odprtja te teme…ker ves čas dežuje strah in nezadovoljstvo…glede politike-ekonomije…Kje pa je vaša…SVOBODA BIVANJA…in kaj zdaj vsi ustvarjate…ko izražate svoje skrbi-nezadovoljstvo glede politike in ekonomije ?!

Avatar preveč si predvidljiv. Točno tak odgovor sem od tebe pričakoval.

Kdaj moraš dat tudi kaj ven iz sistema. Wink

Sicer pa, ko izražamo skrbi jih ne zaradi nas, ampak zaradi drugih, ki še ne delujejo iz praznine. LOL

Se pa trudim čim manj v to pozornosti usmerjat. Ne maram gledati poročila itd. Sm pa ke malo pogledam.

strelka wrote:
Ah dej bad boy ….

preberi si zakon , ki ga želijo sprejeti …jaz sem ga …..
edino kar me skrbi so invalidi , ker te so pa resnično črtali iz seznama…
ostalo pa …ne vidim sploh nič druzga kot politično nerganje …
Ti sindikati se pa samo bunijo od Gorenja dalje …ko so jih spluvali delavci , pa še prav so imeli …ker od takrat niso prav premaknili svoje ritke …razne da vlečejo dobre plače …
tolko od naših sindikatov …saj za G. Semoliča govorim…ki je najbolj aktiven pred upokojitvijoBig smile

Ti si pa najbrž še mlad ..pa sej je prav …no saj jaz tud nisem tolk stara …ampak sem se ko sem doštudirala tud tko mislila bogi , bogi ..
Zdaj pa vem , da ni vse tako kot zgleda …in da je skrajni čas , da se naredi red ..jp predvsem na socialnem področju …Wink

Ah dej strelka.

Bogi, bogi… Bogi ne bodo samo mladi, ampak vsi. Za delodajalca se bo bolj splačalo, če najame delavce samo preko malega dela. Stresa bo še več, ker te lahko delodajalec odpusti iz danes na jutri. Ljudje se bodo še bolj bali za službe.

Sicer pa, ko praviš kako super je država in kako dobro strategijo ima glede varčevanja, mi povej zakaj ti veleumni pametnjakoviči niso združili referendum o malem delu in pokojninski reformi? Tako bo kasneje še referendum o pokojninski reformi in bo potrebno še tega plačati. Confused

Lepo je če deliš