štala

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori štala

Prikaz 1 prispevka (od skupno 10)
  • Avtor
    Prispevki
    tadej pretner
    Moderator

Tale tema je namenjena izražanju nezadovoljstva (grrrrrrrrrrrrrr). Evo, ne morem, da ne bi pizdil. Včeraj sem pisal dolg post v temi aktualnosti iz politike/ekonomije, pa sem tik pred koncem “nekaj po nesreči pritisnil”, da se mi je ves tekst zbrisal. Sedajle se mi je enako zgodilo v temi avtoimunske bolezni. Se e komu to dogaja, al sem sam jaz tak štor? A obstaja kakšna finta, da se vrneš korak nazaj na tekst, če je le ta potem, ko si nkaj po nesreči pritisnil, izginil? Matr, drugače bo treba pisat na posebno stran, pa prispevke naknadno lepiti na forumOuch

Lepo je če deliš
    BAD-BOY
    Participant

Ja tudi meni se je to že zgodilo. Kdaj sem uspel rešiti tekst, kdaj pa ne. Je odvisno od tega kaj pritisneš. Recimo, če se zgodi tako, da kam ponesreči klikneš, se lahko z brskalnikom vrneš nazaj s puščico “nazaj” (ki je v levem zgornjem kotu) in se ohrani tekst. Če pišeš nek daljši tekst, lahko na vsake toliko časa tekst kopiraš in če ga ponesreči zbrišeš, ga boš vsaj nekaj ohranil. Še boljše pa je če daljše tekste pišeš v wordu, ki te vedno vpraša, če želiš tekst shraniti preden ga zapreš (tako ni možnosti, da bi ponesreči zaprl program) in če kaj čudnega klikneš se lahko tudi vrneš nazaj oz. razveljaviš zadnjo akcijo. Pa tudi v gmailu lahko tako pišeš, ker ti redno shranjuje sporočilo pod osnutke.

BAD-BOY2011-04-05 16:45:42

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

LOL
    ne morem da ne biLOL ..najboljš je, da ga kar na roke napiše ..pa pol skenira …
    tko bo ziher ostal …potem pa slikco prilepi v forum…TongueEvil SmileLOL
    original pa da v arhiv ..za drugičLOL, če ga bo še kdaj rabilLamp

hecam seBig smile

tole bad boy men ne deluje …da pritisneš puščico ..ker vse zgine.
    Se mi pa tudi to dogaja ….samo potem mi pač kapne ..je že tko prav ..da sem tihoBig smile.
    Ampak, če se to samo na forumu dogaja, da kaj zgine ..pol ni panike ….Big smile

strelka2011-04-05 17:23:06

Lepo je če deliš
    BAD-BOY
    Participant

strelka wrote:

Se mi pa tudi to dogaja ….samo potem mi pač kapne ..je že tko prav ..da sem tihoBig smile.

Ja imaš prav. Važno je keri brskalnik uporabljaš. Imam 3 gor in sem vse sprobal. Smile Na chromu-u in firefox-u to ni špilal, na operi pa je. Možno pa je tudi, da se da pri vseh to naštimat in da je opera že v osnovi tako nastavljena.

Lepo je če deliš
    anja
    Participant

tadej pretner wrote: Tale tema je namenjena izražanju nezadovoljstva (grrrrrrrrrrrrrr). Evo, ne morem, da ne bi pizdil. Včeraj sem pisal dolg post v temi aktualnosti iz politike/ekonomije, pa sem tik pred koncem “nekaj po nesreči pritisnil”, da se mi je ves tekst zbrisal. Sedajle se mi je enako zgodilo v temi avtoimunske bolezni.

Daj napiši še enkrat prooosim, me ful zanima Smile.

Ja bi bil fajn tisti gumbek, ko je puščica za nazaj tako kot v WorduLamp,..mogoče bi ga lahko Daigu zrihtal?
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

BAD-BOY wrote:

Ja imaš prav. Važno je keri brskalnik uporabljaš. Imam 3 gor in sem vse sprobal. Smile Na chromu-u in firefox-u to ni špilal, na operi pa je. Možno pa je tudi, da se da pri vseh to naštimat in da je opera že v osnovi tako nastavljena.

Smile
    ne vem ….samo se pa poskusi lahko tudi takole …če je brskalnik fire fox…da se gre na ikono zgodovina …se odpre ..še enkrat klikne prikaži vso zgodovino ….in najdeš pač linkec …mogoče bo šlo morda pa tudi ne ..da ti je shranil le zadnje tisto ko je bilo že zbrisano …

to samo preblisk ..kako bi mogoče šlo …Approve mogoče….če pa ne …pa pač ne …Embarrassed

strelka2011-04-05 21:38:13

Lepo je če deliš
    Član

Pa kaka štala bre…same neke izgovore ste načečkali

Stari, ko piše te svoje očetovske poste…ni buden…potem pa nekaj tolče po tipkovnici…pa dobi na zaslonu…PRAZNINO

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 10)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.