štala
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › štala
- This topic has 9 odgovorov, 6 glasov, and was last updated 13 years, 6 months nazaj by ozelot.
-
AvtorPrispevki
-
5. 4. 2011 ob 8:28 #9560tadej pretnerModerator
Tale tema je namenjena izražanju nezadovoljstva (grrrrrrrrrrrrrr). Evo, ne morem, da ne bi pizdil. Včeraj sem pisal dolg post v temi aktualnosti iz politike/ekonomije, pa sem tik pred koncem “nekaj po nesreči pritisnil”, da se mi je ves tekst zbrisal. Sedajle se mi je enako zgodilo v temi avtoimunske bolezni. Se e komu to dogaja, al sem sam jaz tak štor? A obstaja kakšna finta, da se vrneš korak nazaj na tekst, če je le ta potem, ko si nkaj po nesreči pritisnil, izginil? Matr, drugače bo treba pisat na posebno stran, pa prispevke naknadno lepiti na forum
5. 4. 2011 ob 16:44 #9563BAD-BOYParticipantJa tudi meni se je to že zgodilo. Kdaj sem uspel rešiti tekst, kdaj pa ne. Je odvisno od tega kaj pritisneš. Recimo, če se zgodi tako, da kam ponesreči klikneš, se lahko z brskalnikom vrneš nazaj s puščico “nazaj” (ki je v levem zgornjem kotu) in se ohrani tekst. Če pišeš nek daljši tekst, lahko na vsake toliko časa tekst kopiraš in če ga ponesreči zbrišeš, ga boš vsaj nekaj ohranil. Še boljše pa je če daljše tekste pišeš v wordu, ki te vedno vpraša, če želiš tekst shraniti preden ga zapreš (tako ni možnosti, da bi ponesreči zaprl program) in če kaj čudnega klikneš se lahko tudi vrneš nazaj oz. razveljaviš zadnjo akcijo. Pa tudi v gmailu lahko tako pišeš, ker ti redno shranjuje sporočilo pod osnutke.
BAD-BOY2011-04-05 16:45:42
5. 4. 2011 ob 17:14 #9564strelkaParticipant
ne morem da ne bi ..najboljš je, da ga kar na roke napiše ..pa pol skenira …
tko bo ziher ostal …potem pa slikco prilepi v forum…
original pa da v arhiv ..za drugič, če ga bo še kdaj rabilhecam se
tole bad boy men ne deluje …da pritisneš puščico ..ker vse zgine.
Se mi pa tudi to dogaja ….samo potem mi pač kapne ..je že tko prav ..da sem tiho.
Ampak, če se to samo na forumu dogaja, da kaj zgine ..pol ni panike ….strelka2011-04-05 17:23:06
5. 4. 2011 ob 17:37 #9565BAD-BOYParticipantstrelka wrote:
Se mi pa tudi to dogaja ….samo potem mi pač kapne ..je že tko prav ..da sem tiho.
Ampak, če se to samo na forumu dogaja, da kaj zgine ..pol ni panike ….Ja imaš prav. Važno je keri brskalnik uporabljaš. Imam 3 gor in sem vse sprobal. Na chromu-u in firefox-u to ni špilal, na operi pa je. Možno pa je tudi, da se da pri vseh to naštimat in da je opera že v osnovi tako nastavljena.
5. 4. 2011 ob 18:43 #9566anjaParticipanttadej pretner wrote: Tale tema je namenjena izražanju nezadovoljstva (grrrrrrrrrrrrrr). Evo, ne morem, da ne bi pizdil. Včeraj sem pisal dolg post v temi aktualnosti iz politike/ekonomije, pa sem tik pred koncem “nekaj po nesreči pritisnil”, da se mi je ves tekst zbrisal. Sedajle se mi je enako zgodilo v temi avtoimunske bolezni.
Daj napiši še enkrat prooosim, me ful zanima .Ja bi bil fajn tisti gumbek, ko je puščica za nazaj tako kot v Wordu,..mogoče bi ga lahko Daigu zrihtal?5. 4. 2011 ob 21:37 #9567strelkaParticipantBAD-BOY wrote:
Ampak, če se to samo na forumu dogaja, da kaj zgine ..pol ni panike ….Ja imaš prav. Važno je keri brskalnik uporabljaš. Imam 3 gor in sem vse sprobal. Na chromu-u in firefox-u to ni špilal, na operi pa je. Možno pa je tudi, da se da pri vseh to naštimat in da je opera že v osnovi tako nastavljena.
ne vem ….samo se pa poskusi lahko tudi takole …če je brskalnik fire fox…da se gre na ikono zgodovina …se odpre ..še enkrat klikne prikaži vso zgodovino ….in najdeš pač linkec …mogoče bo šlo morda pa tudi ne ..da ti je shranil le zadnje tisto ko je bilo že zbrisano …to samo preblisk ..kako bi mogoče šlo … mogoče….če pa ne …pa pač ne …
strelka2011-04-05 21:38:13
5. 4. 2011 ob 22:16 #9568AVATARČlan -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.