Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan, zivjo, zdravo, pozdravljeni, hare krisna, bog dej, namaste, salej malekum, haloha…pa te stvari,
evo sm spet neki premisljevala, pa, ker ima clovek svobodno voljo odlocanja, pa ce, ko.., pa te stvari, zakva, kako, pa verjeten zdej tud ze kaksnga izmed vas zanima, kva ta baba, hahaha tuki na forumu razlaga svoje nebuloze, kuker a nima boljsga dela, pa te stvari, pa evo odgovor ; da, ja, seveda, delo, hmm, ja, delam, seveda delam, z najvecjim veseljem,hahaha, kva pa cem????, mogoce je pa tole, da vam klele razlagam svoje nebuloze, a, mogoce je pa to moje delo a???
Se dober, da me ljudje po svoje sploh ne jemljejo resen,hahaha, evo kle mam svojo furmulo moje egojebe, ce se spovnemo zakon vzroka in posledica , micka – janez = egojeba = janez – micka
Tkle bom rekla, ucasih je vsak dvor imel kralja, pa kraljice, pa prince, pa princese,pa astrologe, pa zdravilce, pa filozofe, pa sluzabnike, pa maestrote, pa tlacane, pa kva pa vem kva se vse, ampak smo se naucl iz zgodovine, pa iz pravljic (jest sm obozevala pravljice eno obdobje), da pa je imel vsak dvor tud dvornega norcka, klovna…., tud recimo tarot ma norca, evo pa mamo vsi svojga norca, hahahha, jest se javm za ta dvor-forum, evo, ce boste razpisal tekmovanje, postavil pravila, pa te stvari, se prav, da se boste lotili organizacije za delovno mesto forumskega norca, se jest ze zdele prjavm, k sem vcasih mal raztresena, kuker lohk vidte iz mojih nebuloz, pa, da ne bom glih tega tekmovanja zamudila, za delovno mesto uradnega NORCA iz tarota al pa dvornega iz pravljic se mi res gre, vse ostale vloge vam pustim, evo cist mirnega srca, hahahaha, pa se v vrst ne rabm cakat, pa stevilke vlect, mam namrec kot norc 0, zdej pa a tale O spada pod stevilke, al pa pod crke se pa sami zmente, me sploh ne zanima, u bistvu, ce me kot norcka vprasate bom rekla, da, ja, seveda je razlika v obliki, ampak me to pac boli k…..c, k men je to eno in isto, torej mi je vse eno, hahaha…
Hja, za mene je tarot mocna igra..hahaha, pa se neki morem oment Ji džing- knjiga sprememb…, s tarotom sem se srecala v zadnjih stirih letih, Ji džing je pa knjiga, ko jo poznam ze dvajset let lahko recem, kako je prisla v moje roke sploh ni vazen in ceprav jo sploh nisem zastopla niti v zacetku, niti se pred stirimi leti sem vsake tolk casa delala z njo in studirala kva misle s tem, da ni ugoden cas, da grem cez vodo…hahaha, no pol sem pa pred tremi leti dobila knjigo Ž.M. Slavinskega I CHING – filozofske doktrine, pa studirat sem zacela zakon vzroka in posledice skoz Marjanovo karmicno in seveda Lazarevom, Slavinski dober razlaga heksagrame, sem pa jest zacela tud dobivat razumevanje za mojo starejso izdajo Ji džinga od Džon Blofelda iz leta 1982, tiskano Djecje novine Gornji Milanovac, hahaha, tk, da vse je povezano gor, dol, not ven, levo, desno, ni, da ni, hahaha
slismo