Reply To: Radioaktivnost nad Evropo

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Radioaktivnost nad Evropo Reply To: Radioaktivnost nad Evropo

strelka
Participant

LOL
Aha ..zdej je pa men jasno zakaj …npr kakšenmu človečku ne pride tud radiacija do živega …LOLker je len pa boli ga …Tongue
Lahko pa gledamo s tega stališča …krap npr.ima ogromno maščobe …ščuka pa je bolj šlank …
Mogoče je pa tuki tud maščoba krivec …ker tuki se po moje te ribice razlikujejo …v deležu maščobe…

Drugače se pa spomnim tega Černobila …in sicer prav zaradi čudne izkušnje , ne mene ampak moje pokojne stare mame …pač ni bila pozorna na poročila …pa na sevanje …
Moja pokojna stara mama je vedno dajala na noge , ker so jo bolele …al liste zelja ali pa jelševo listje…je bila mnenja da to pomaga …
In takrat je naredila enako ..in rezultat …opekline …sicer ne tako močne ampak ..rdečina ( ponavadi ni bilo nič) …potem se je spomnila kaj ga je polomila …
tako da s temi stvarmi se ravno ni za hecat …Wink

Se pa spomnim tudi ..ko smo v šol pri fizikii merli z Geigerjevem števcem …je takrat kar veselo ropotalo …tudi pri nas v Sloveniji…

Lepo je če deliš