Klor,fluor-živčni bojni strup
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Klor,fluor-živčni bojni strup
- This topic has 5 odgovorov, 5 glasov, and was last updated 13 years, 7 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
27. 3. 2011 ob 21:39 #9468horusParticipant
Ali se je kdo kdaj vprašal,zakaj je potrebno kloriranje pitne vode? In zakaj vsebujejo vse zobne paste fluor?
Klor je namreč prvi bojno strup-fluor pa ni nič manj škodljiv-strupen za organizem vsakega živega bitja.Oba kemična elementa spadata namreč v skupino živčnih bojnih strupov,ki poškodujejo dihalne organe,zobovje in se nalagata v kosteh-še veliko več tega bi lahko našteli,kako strupena sta za zdravje ljudi.Zato priporočam vsem,da ne pijete klorirane vode in si ne umivate svojih zob s katerokoli zobnih past,kajti vse namreč vsebujejo fluor.Oba sta tiha ubijalca in se ju raje izogibajte-obstajajo tudi naravne alternative,s katerimi dosežemo to,da nam klora in fluora sploh ni potrebno vnašati v svoje telo in s tem posledično le-tega zastrupljati iz dneva v dan.Videli boste,da Vam bo vaše telo hvaležno.27. 3. 2011 ob 23:01 #9470BAD-BOYParticipantV kateri vodi pa naj bi bil klor? Vem, da klor dodajajo vodi v bazenu, ampak te jaz ne pijem. A pitni iz pipe naj bi tudi dodajali klor?
Fluor v zobni pasti pa verjetno ni tak problem, ker je itak ne pogoltneš. Na to temo je že Glas (se mi zdi) objavil en video, da so (ne vem če še) v Ameriki dodajali fluor v pitno vodo, da bi kao imeli bolj zdrave zobe ljudje.
BAD-BOY2011-03-28 00:30:54
28. 3. 2011 ob 0:09 #9471strelkaParticipantBAD-BOY wrote:
V kateri vodi pa naj bi bil klor? Vem, da klor dodajajo vodi v bazenu, ampak te jaz ne pijem. A pitni iz pipe naj bi tudi dodajali klor?
Fluor v zobni pasti pa verjetno ni tak problem, ker je itak ne pogoltneš. Na to temo je že Glas (se mi zdi) objavil en video, da so (ne več če še) v Ameriki dodajali fluor v pitno vodo, da bi kao imeli bolj zdrave zobe ljudje.
Kot je meni znano je vsaka voda klorirana …tista iz javnega vodovoda …se pravi upravlja z njo po domače komunala …
sem vprašala gospo, ki je zadnjič merila neoporčenost …
da je maksimamalna vrednost klora v pitni vodi 0,5 mg /l …
taka voda že smrdi …in se tudi že okuša klor.
In po njeno je to že prevelika vrednost ..čeprav so predpisi predpisi.strelka2011-03-28 00:10:48
28. 3. 2011 ob 7:41 #9474tadej pretnerModeratorhorus wrote: Ali se je kdo kdaj vprašal,zakaj je potrebno kloriranje pitne vode? In zakaj vsebujejo vse zobne paste fluor?
Kloriranje je najcenejša oblika dezinfekcije cevovodov. Včasih sem se ukvarjal z gradbenim nadzorom in lahko ti povem, da vodovodnega omrežja ne more dati v uporabo pred izvedbo t.i. klornega šoka. Kloriranje vedno uporabljajo tudi po čiščenju cevi. Tudi sicer bi včasih brez kloriranja težko shajali – vem za primer, ko so v zajetju vode našli mrtvega merjasca, na nekaterih področjih, kjer kmetje travnike špricajo z gnojnico, pa se pogostokrat zgodi, da le te pride s pitno vodo v stik. V taknih primerik ima klor vlogo bakteriološkega čistilca vode. Če minimalno klorirajo prav vsako vodo, tako kot pravi strelka, pa ne vem – možno pa je.
Fluor pomaga pri ohranjanju zobne sklenine. v zgodnji fazi (otrok) je priporočljivo, da otrok v cilju bolj zdravih zob zaužije nekaj fluora v obliki fluoridov celo oralno. In da je fluor v zobni pasti je o.k. Druga stvar pa je ta, da ima fluor tudi antibakterijsko vlogo in ga zato dodajajno npr. ustekleničeni vodi. Če stalno pijemo takno vodo, ga zaužijemo preveč in začne se kopičiti v telesu – če me spomin ne vara, v kosteh in sklepih.
10. 4. 2011 ob 17:19 #9608glasParticipant10. 4. 2011 ob 19:44 #9611strelkaParticipantcianid ..ja sej sam da ni flurida notr
Samo se pa nahaja tudi v peškah češenj pa listih , pa marelicah -koščica…pa menda tudi v minimalni količini peškah jabolk…potem cianid vsebujejo tudi mandeljni …zato jih predn jih pojemo no jih prodajajo toplotno obdelajo ….
cianid je strup ….
da sol vsebuje fluride , pa cianid pa prvič slišim…Lahko je pa sol pač morska okužena …zaradi onasneževanja …lahko so tudi ribe ukužene . morka hrana…
samo kako pa to pride na police …????????? Pač kot vem obstajajo kontrole za hrano .no me zanima ….drugače pa je lahko to vitamin B17…nisem ekspert za zdravo prehrano .., ampak pravijo pa tole …o tem vitaminu B17
http://www.viva.si/Alternativna-in-naravna-pomo%C4%8D/775/Vitamin-B17
strelka2011-04-10 20:17:54
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.