Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) › Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
amm, jaz mu nimam namena ponujat nespodobnih erotičnih povabil
no, ja….je tud res…da po enem drugem principu potrebuješ hudo mrho, ki bo po hitrem postopku potem odšla …morebiti se nepričakovano zaljubiš vanjo (saj je vedno nepričakovano) in celo doživiš nekaj srečnosti v intimi.
in potem so še druge opcije….ko boš že na smrt lačen pozornosti in bližine (ker jo vsi tako zelo rabimo), pa boš spet pričel osvajat in se stvar zna isteči v zelo dobro, tapravo smer.
glede na to, da se nam izteka življenje z vsakim dnem in glede na to, da marsikateri posameznik uspe spoznat čare življenja, mu enkrat tudi kapne, da je treba na tej poti ovreči zablode, predsodke in napačne predstave….o marsičem…tudi, kar se tiče nasprotnega spola in se podat na pustolovščino.
zelo poznam občutek : lakše se diše, ko pridem sama do novih spoznanj, ko se z mene zvali ali pač fajn otrga balast, ki sem si ga kot človeško (med drugim) neumno, prevzetno bitje naprtila. tak da ja…pozabi na preteklost, ker je strašno brezvezna in neaktualna (govorim na splošno – ne ciljam na konkretno tvojo, ker mi je itak nepoznan).
zaj me je minilo poizvedovat, kdo je eros in tudi zaenkrat mi je vse dol padlo glede vprašanj o tej knjigi.
kar je zame precej normalno: ko se za eno stvar hitro vehementno zanimam, potem pa me tok življenja preusmeri v druge momentalno pomembnejše situacije, ki so spet dovolj komplexne, da pozabim na ” te ostale senzacionalne novosti”.
ta komad mi zadnje čase čist preveč sede: http://www.youtube.com/watch?v=J8PB1a1c9zA …tud za moška bitja ni odveč