Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halooohahahahaha…
matr je čudovita svela lunca ane….sem se včeraj zvečer mal z lunco družla in sem se pol še na posteljo tko ulegla, da me je luna večino noči grela čist direktenga…hahahaha…jst luno obožujem…ma, ja, tut sonce obožujem…hahahaha….pr men tko zgleda, kt, da se ga najraje zadevam s soncem al pa z luno…hahahahahahaha…tut ogenj mi daje podobno zadetost…hahahahaha…tk, da sm zgleda res en čuden člouk v sedanjosti…kuker v smislu potrošniške usmerjenosti…hahahaha…use mogoče lahko človek dandanes kupi in se ga zadeva že pri nakupovanju s kupovanjem….hahahaha…jst sm pa zadeta od sonca, lunce, ognja…pa seveda mojega vrta, ki neusmiljeno napreduje, tk, da bom po vsej verjetnosti imela polovico parcele v enem mesecu prekopane in pognojene in hopla bo rastla zelenjavca, pa zelišča…pa se ga bom spet zadevala s frišno zelenjavco…jst jo obožujem…hahahhaha…sej pravm, lajf is beautifullll, lajf is perfect…just the way it is…hahahahaha….hahahaha…pa seveda se ga že tri tedne zadevam z regratom….njami…sem pač bolj kravje sorte…hahahahaha…mamca mi je zadnjič po telefonu rekla, k sem se ji režala v slušalko, ko mi je en problem opisovala, da se ji režim, kt en teličk…hahahaha…hja, sem rekla, jst sem zgleda še lahko teličk, ker mam še straše….ti mamca, ki jih pa več nimaš, pa ne moreš bit več teličk, ampak si dokazano krava…hahahaha…in mamca se je smejala in med smehom rekla, da tale moja logika drži in pol se ji tut njen problem ni zdel več problem, ampak sva veselo ugotovili, da je spet padla v neko avtomatiko svojih misli, ker jo je pač zunanji dogodek asociral…hahahahaha….love you mamca…pa lave you fotrič…hahahaha…
Drgač pa pri meni na terasi zgleda tko, kt, da bi imela vrtnarijo…povsod sami lonci z zemljo, nalepke na vsakemu…pač delam sadike vse sorte zelenjave, rožc, zelič….zdej dobim še paketek iz tujine od ene frendice in frenda, k sta tam pač našla zelenjavo, ki tudi v našem podnebju dela, samo, da je mi ne poznamo…tk, da komaj čakam…sem tak človek, da zmeri rada kej novga probam in se seveda potrudim tudi s kuhanjem, pač vse je na internetu….seveda rada tut jem, tk, da u glavnem jst lih samo od zraka nikoli nisem in po vsej verjetnosti tudi ne bom živela…hahahaahaha…pojmanimam.com….hahahaha…
evo, sem mal počvekala….hvala za tale čvek, ste krasna druščina…..predusem trpežna….hahahaha….se mi na splošno zdi, da smo Slovenci dost trpežna sorta…hahahahaha…..in hvala šefu za tale nebulozni prostorček na forumu….tk, da kva čem rečt…usem skupaj želim vesele sončne pomladne dni polne radostnih občutkov in s tem posledično miru v umu….
slišmo