Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halooohahahaha…
evo, sem mela mal dopusta…hahahaha…sej usake tolk sem posrfala po forumu in se spet kej novga naučila in se obilno narežala…sploh so produktivni tam v forumu čudežev…hahahahaha…človek resnično najraje verjame v čudeže…ki naj bi se v vsej verjetnosti dogajali, ko se poveže al pa zrekonekta na neko višjo inteligenco oziroma neko polje, seveda prej mora kao obvladati praznino, če je pa ne obvlada, nej pa mantra…hahahahaha…to men zgleda tko, kt da človek noče verjeti v sebe in nima zaupanje v sebe in s tem tut ne prevzema odgovornosti za svoj lajf…aja, račune že plačuje, pa te stvari, ampak ko ima pa težave al pa občuti strahove, al pa kar kej, se pa zateka v neko drugo realnost, kjer teh težav ni in čiča pa čaka na čudeže…hahahaha…hahahaha…matr, sej to je ista fora kt guno na top šopu, pač skor nč ne delaš, sediš in se neki masiraš z aparati in težave kar same izginejo…al pa kup zapestnico in težave bodo kar same izginile…hahahaha…mogoče bi blo fajn zdej tele zapestnice, pa use te tehnike izvozit na Japonsko, da bodo ljudje padali pač v drugo realnost in ne bodo imeli težav, ki jih imajo…hahahahaha…hahahaha…to bi bla res huda reklama…kuker razdelijo med folk zapesnice al pa jih učijo kako se pada v drugo realnost, a tam potresi in sevanje…hahahahaha….
jst mislem, da je svet pač kakršen je…. so tut naravne katasrofe in seveda ekološke in point je samo v našem odzivanju na okolico in družbo v kateri živimo…in, če nam naše odzivanje- delovanje prinaša strah, napetost, negotovost, razočaranje, nezadovoljstvo…potem čist po domače ljudje ne sprejemajoo svojega sveta, kakor ga doživljajo in potem je logično, da bi folk rad drugačno realnost in seveda smo potrošniška družba in ponudba na trgu je več kot dobra…hahahahahha…sej pravm, še mal pa bodo avtomate postavil po ulicah, ki bodo skonektani z vsemi temi polji in valovi in člouk bo samo prtisnu na gumb pa bo v drugi realnosti…hahahaha…sej to bi blo nekako logično, ker smo visoko tehnološko visoko razviti ane…hahahahaha…hahahaha…pa vendarle usi vemo, da se glavni vzrok za vse naše težave al pa nezadovoljstva skriva v našem delovanju, ki so mu učasih rekel karma….vsakdanje delovanje kreira našo realnost in, če z njo ljudje niso zadovoljni, potem niso zadovoljni osebno s svojim delovanjem, svojim miselnim svetom in tu pride na vrsto sprejemanje, sprejemanje sebe in se zavedati, da so use, kar si mi mislimo samo naše notranje predstave in, da drugi mogoče tako ne mislijo…in samo vsak sam lahko spozna svoj svet…strahove….svoje mehanično delovanje….kako mu um večina po enem in istem kopitu prevaja čustveni svet glede na dogajanje…hahahahaha….in kako potem presoja svoja mišljenja in se večina ne zaveda, da so to samo naše notranje predstave….hahahaaha…..
tale knjiga (psi) je men res mega…seveda nima vzročne zveze z čira-čara tehnikami…vendar pa gre za čuidovit in preprosti prikaz miselnih svetov in asociacij, ki jih dobimo ob dogajanu z realnim svetom……sej, jst knjige nimam več, sem jo posodila hčerki in jo bom čez kakšen mesec z veseljem spet prebrala…vendar pa v meni zavestno živi teorija treh razumov, teorija REI in vem, da potrebujem čas, da jo še bolj poglobljeno začnem raziskovati, pač pri meni mora teorija mal zoreti, rabm več časa…in kakor je že Eros reku so že stari Sumerci izredno dobro obvladali teorijo REI in trinajst značajev in teli sumerci so me zmeri zanimal…zdaj tut razumem, zakaj je bilo potrebno, da sem res u veliko pizdo padla, da sem se začela sploh zavedati samega sebe in svojega miselnega sveta…jst sem preprosto rabila močne dogodke u lajfu, da sem lahko sploh prišla do sprejemanja samega sebe…hahahahaha….hahahahaha…..sem kuker bolj hard stuf….hahahaha….hahahaha….ampak, kuker je že nevem kdo reku, da se v sili človek prelevi v genija…hahahaha…pardon v mojem primeru v norca…hahahaha…hahahaha…
slišmo