Reply To: Magnetna energija

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Magnetna energija Reply To: Magnetna energija

BAD-BOY
Participant

strelka wrote:

Imela sem namen kupit zapestnico po kateri sem spraševala …tko zarad firbca …no pa malo sem celo začela verjeti …Embarrassed
No pa me je odbila mal cena …skoraj 30 evrov ..pa če je je res samo silikon …Confused
Uf maričkaShocked, sem tud pogledala tele linke…q -link obeski …pišuka no …ampak ti ljudje res pretiravajo …Confused
Drugače pa … magnetna blazina, sicer ravno ni tema tole za to …ampak ko delaš terapijo …so ravno take reakcije …začne bolet tam kjer je poškodba …potem pa se umiri …Smile.
Tko da …mogoče pa je tud tista zapestnica tvoji mami pomagala …da se je začela čistit …zato je zbolea.
To je čist moja laična domneva …Ermm

Ja Irenew je samo silikon. No na sredini je še tisti srebrn del, ki je kao programiran s pozitivnimi frekvencami in pašček tudi ni silikonski.

Mah moja mama ne rabi zapestnice, da zboli, zna tudi sama, ker je njen imunski sistem na nuli.

Obstaja pa tudi ena Power Balance zapestnica. Čist je huda!!! Thumbs Up Jo uporabljajo športniki kot so: Casey Stoner, Shaquile O’Neal, Rubens Barrichello…

Aja sam problem je ta, da je žal tudi nateg. http://dne.enaa.com/Gadgeti/Gadgeti/PowerBalance-zapestnice-so-nateg.html?&utm_source=enovice_dne_10012011&utm_medium=email&utm_term=02_novica02&utm_campaign=dne

Thumbs Down

Lepo je če deliš