Reply To: Magnetna energija
Forum Duhovnost › Forumi › Radiestezija › Magnetna energija › Reply To: Magnetna energija
horus wrote: Zanima me,ali ima kdo praktične izkušnje z vsakodnevnim nošenjem magneta na sebi v obliki nakita ali pa magnetnih zdravilnih predmetov-kot je recimo izdelek,ki ga prodaja Energetix-magnetno srce,ki ga lahko pripneš na perilo,tako da je v neposrednem dotiku s kožo? Menda so zdravljenje z magnetom poznali že v starem Egiptu,jaz pa sem mnenja,da so ga uporabljali tudi svečeniki pri doseganju višjih stanj svoje zavesti in so ga nosili vgrajenega v kačast diadem na glavi(magnet je bil v tem primeru na čelu v točki tretjega očesa)-na ta način skupaj s tehnikami meditacije so izboljševali svojo koncentracijo in krepili svoja energijska telesa(psihično,čustveno in kozmično-duhovno).Vsekakor so bili glede znanja in uporabe energij daleč pred nami oz. kar mi,kot predstavniki zahodne civilizacije danes vemo o tem(ali pa to obstaja kot skrito znanje posameznikov-t.i. posvečencev).Zase lahko povem,da to magnetno srce nosim nenehno že 5 let 24h/dan in vem ,da mi energija magneta pomaga pri boljši koncentraciji,še posebej pri meditaciji-v trenutku lahko zapadem v alfa in druga stanja,če začnem meditirati.
Hmmm zanimivo.
Imam tudi jaz izkušnje z nošenjem Energetix zapestnice. Nosim jo že mislim, da 3 leta in se mi ne zdi, da bi bila kakršna koli razlika. Čeprav se mi zdi, da nima nobenega učinka jo nosim, ker mi je pač všeč. Nosi jo tudi moja mama (čeprav se mi zdi, da trenutno ne) in tudi ne čuti nobene razlike. Sestra pa nosi magnetni srček kot obesek in mi tudi še ni poročala o kakih spremembah.
Je pa enkrat ena blagajničarka zagledala mojo zapestnico in začela pogovor, ker je imela tudi ona enako. Po njenem mnenju pa zelo pomaga. Bojda jo je včasih zelo bolela hrbtenica od kar pa ima to zapestnico je pa veliko bolje.
Ne vem no.