Reply To: no tukaj pa lahko..

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori no tukaj pa lahko.. Reply To: no tukaj pa lahko..

Nataša
Član

AVATAR wrote: No, če že ne drugo…sem si privoščil dobro porcijo vampov za malico …od besed se tako nič ne da…tudi živeti ne…neglede s katerega zornega kota gledate.

Življenjsko dejstvo je da od 99,9 % ljudi…ki sem jih srečal v svojem življenju …sem dobil zgolj besede.

Stotine in stotine prodajalcev ” čudežev “… na tem planetu…ki jih vsakodnevno tržijo…z vsemi mogočimi besedami in triki…samo da se prodaja…Pri teh prodajalcih čudežev…je najbolj čudežno to…da kljub vsem njihovim čudežem, ki jih premorejo…rabijo vaš denar.

Prosim, prizaneste mi z nadalnjim…besedičenjem….Škoda je vašega in mojega časa…še posebaj pa papirja…čeprav je zgodovinsko dokazano…da vse prenese.

Pa nisi menda res mislil, da bo kdo kaj delal na tebi Confused

Najbrž bi se našel kakšen terapevt, če bi oblikoval prošnjo v stilu, da imaš pač težave, da trenutno ne moreš do terapevta in če bi bil kdo pripravljen poskusit na tebi zdravljenje na daljavo. Kar takole arogantno na ukaz, in to za povrh še tisti večer, ki si si ga ti zamislil, in celo z določitvijo rezultata, ki se mora celo zgodit naslednje jutro, pa res ne bo šlo.

Avatar, daj se mal vzemi v roke, no …
Lepo je če deliš