Reply To: no tukaj pa lahko..

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori no tukaj pa lahko.. Reply To: no tukaj pa lahko..

Nataša
Član

AVATAR wrote: Jaz sem skromno bitje…dokažite…mi samo en čudež-stvarenja…s katerimi tako naveliko žonglirate…in se bomo odlično razumeli….Simpl kot pasulj

Avatar, ti bi lahko imel čudež pred nosom, pa ga ne bi prepoznal … bi rekel, da gre za zaroto ali prevaro …

Kar se mene tiče, sta se ti v zadnjem času že na forumu zgodila dva čudeža: ponujena ti je bila zastonj delavnica – in to ravno tebi, ki imaš toliko za povedat čez grde in zlobne ljudi, ki jim ni mar eden za drugega – pa se nisi odzval. A si morda v sebi začutil vsaj kanček hvaležnosti za to? Prepoznal, da vseh ljudi ne moreš vreči v en koš … In drugi: punca ti je ponudila randi, na katerem bi lahko spoznal nekoga novega, malce razširil svoj krog, dobil kakšno novo izkušnjo … in kaj si ti naredil? To, kar smo najbrž že kar vsi pričakovali: napadel. In ravno ti govoriš, da vidiš pod maske … le kako bi lahko, ko pa sam nosiš tako veliko masko, s katero poskušaš tako zelo neučinkovito prikriti svojo ranljivost in bolečino.

Eh, saj vem, da tole pisanje itaq nima nobenega smisla …
Lepo je če deliš