Reply To: no tukaj pa lahko..
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › no tukaj pa lahko.. › Reply To: no tukaj pa lahko..
AVATAR wrote: Tadej…ti si čuden človk…Ves čas pišeš, da ne maraš ljudi, ki širijo absutno resnico… …sam pa delaš ves čas isto.
Ta tvoj Equibrium, ki ga sam ves čas nadgrajuješ…seveda isto delajo tudi ostali, ki tržijo Equilibrium…vsak po svoji metodi… …In kaj dobimo…čudeže in absolutno resnico…ki jih mi ostali bedniki…pač nismo deležni…ker so naše življenjske izkušnje plod nisko-vibracijskih polj…mi pa tepci…ki ne vemo za kaj živimo… ..
Avatar, kot prvo, nikjer nisem napisal, da je tisto, kar propagiram, edino pravilno.
Kot drugo, povabil sem te na delavnico equilibrium. Imel si torej možnost, da se je brezplačno udeležiš, pa se je nisi. Ko si se že zdavnaj odločil, da ne prideš, si mi sicer nekaj razlagal, da je razlog za to tudi dejstvo, da nimaš avta, ampak to je le izgovor – na delavnici so bili tudi Mariborčani in zlahka bi ti organizirali prevoz.
Verjetno razumeš, da glede na vse, zdaj res ne čutim nobene potrebe odgovarjati na tvoja (vedno enaka) pametovanja.