Reply To: no tukaj pa lahko..
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › no tukaj pa lahko.. › Reply To: no tukaj pa lahko..
Tadej…ti si čuden človk…Ves čas pišeš, da ne maraš ljudi, ki širijo absutno resnico… …sam pa delaš ves čas isto.
Ta tvoj Equibrium, ki ga sam ves čas nadgrajuješ…seveda isto delajo tudi ostali, ki tržijo Equilibrium…vsak po svoji metodi… …In kaj dobimo…čudeže in absolutno resnico…ki jih mi ostali bedniki…pač nismo deležni…ker so naše življenjske izkušnje plod nisko-vibracijskih polj…mi pa tepci…ki ne vemo za kaj živimo… …Tu pa tam se pojavi neka faca…in napiše…da dela čudeže…Drek je v tem, da vedno ko iz oči v oči srečam tako čudežno faco…ne dobim od nje…nobenega čudeža…Samo morje praznih izgovorov ter očitkov…da sem bednik v nisko-vibracijskem polju.
Se spomniš reptilov-kuščarjev, ki v človeški obliki hodijo med nami bedniki…in pridno izvajajo svoje ZAROTE…veliko ljudi pa temi slepo verjame…Potegnil sem si dol TV serijo V-visitors…ki je čista kopija tega…kar tako navdušeno pišete na tem forumu.
Ni mi treba povedat…da nobenemu od vas…nič ne verjamem !
Življenje je res prazno…ampak za to ne potrebujem LAŽI…da bi zapolnil to praznino.