Reply To: Orgoniti
Forum Duhovnost › Forumi › Kristali › Orgoniti › Reply To: Orgoniti
Irena wrote:
Različno. Osrednji del Slovenije ima še kar nekaj”lukenj” v mreži. Po tistem neurju s točo, je prišlo do realizacije projekta pod Krimom in na Ilovi gori. Ivančna gorica,Grosuplje z okolico,Velike lašče, Rudnik z okolico…tam zaščite še ni.
Miran, lep pozdrav!A so to samovoljni projekti brez odobritve?Ne morem se znebit neprijetnega občutka, da čez glave prebivalcev nekdo kr neki urejuje… Naj bo še tako “dobro” v tvojih očeh – etika do sočloveka zahteva soglasje udeleženih. In to očitno smo – če naj verjamem tvojim postom!Irena
Lep pozdrav tudi vam.
Tukaj vam pošiljam link za free download odlične knjige, za katero vam toplo priporočam, da si jo preberete.
Na spletni strani izdajatelja boste našli tudi Howitzer haubitze, ki je namenjena prečiščevanju etra( orgon) in ki brez škode dokazano tudi nevtralizira posledice delovanja Haarpa, vendar še zdaleč ne tako uspešno, kot moj NHCB..Tam lahko zasledite tudi podatek, da gre za zelo zmogljiv zdraviteljski instrument.To pove vse.
Nekaj ljudi, ki se ukvarjajo z energijami in z zdraviteljstvom, je od navdušenja ostalo brez besed ob testiranju mojih orgonskih androidov. Tudi to pove vse.
Bilo je tudi nekaj posameznih primerov, ko so se terapevti, ki si domišljajo, da vedo vse o energijah in terapijah, ustrašili, ko so začutili delovanje orgona. V resnici so prvič v življenju dejansko začutili življenjsko energijo…
Negativna reakcija na čutenje čiste orgonske energije pove vse o ljudeh, ki so celo v okolju priznani terapevti.
Ni vsak orgonit učinkovit, kot bi moral biti in nihče med nami ni s svojim delovanjem škodljiv, če njegovi orgoniti delujejo. Mnogi orgoniti so pasivni oz. ne delujejo.Žal. A ne bi sedaj o tem.
Združevanje Slovencev v skupne akcije je skoraj nemogoče. Vsi vemo, kake negativne lastnosti so v prebivalcih naše prelepe podalpske dežele: egoizem, zavist,ljubosumje,opravljanje, nesprejemanje novega( onemogočanje evolucije), aroganca, prepotenca, tekmovalnost…celo odkrita zloba.Ko sem pričel širiti idejo
o ustvarjanju energetske harmonije in čistoče v Sloveniji, sem največkrat naletel na negativen odziv. Praviloma zaradi neznanja in pa zaradi nejevere. Preostalo mi je le, da projekt orgoniziranja Slovenije opustim in poskrbim le zase in za svoje bližnje.
Imel sem informacije o tem, kaj in kako počnejo posamezniki z orgonskimi topovi. Z nekaterimi sem imel celo osebne stike.Tudi oni so imeli idejo orgoniziranja Slovenije, a ko sem testiral njihove topove,preverjal njihovo znanje…, mi je vse upanje na dobro, padlo v vodo. V javnosti so se celo pojavile njihove dezinformacije, da ti isti topi ščitijo pred neurji s točo, kar je laž. Spoznal sem, da to ni to.S takimi nisem hotel in še danes ne želim imeti opravka.
Ker sem že prej prebral knjigo, katere link sem tukaj posredoval, sem vedel, da je pristop gospoda Georga v Južni afriki pravilen in želel sem si, da v Sloveniji naredimo vsaj tako kvaliteten pristop, kot ga je naredil on:
http://www.orgoniseafrica.com/orgoneinfo/orgonite-info-and-books.html
Organizirano pri orgoniziranju okolja delujejo le Poljaki, Romuni, Angleži,Čehi. Složno v projektu orgoniziranja delujejo le Južni afričani.Zato preberite, kaj in kako tam delajo, potem vam bo vse postalo jasno in transparentno.
Povsod drugod v svetu vlada na tem področju kaos, ki je posledica ega, neznanja, neupravičene samohvale. Izdelovalci in imetniki orgonskih topov se med seboj prepirajo, tekmujejo…topove pa postavljajo nenačrtno kar po svojih dvoriščih, celo brez poprejšnjega radiestezijskega pregleda!V Italiji in na Nizozemskem orgonske topove po načrtu Don Crofta nekateri celo postavljajo v svoja stanovanja v blokih, kar je s strani nas,ki imamo znanje, nesprejemljivo, saj je to lahko zelo škodljivo!….
V Sloveniji so se posamezniki nenačrtno lotili izdelovanja topov, največkrat po načrtih Don Crofta, objavljenih na Netu in v nekaterih revijah in delali energetski kaos, ki pa ni tako zelo škodljiv, kot bi se sprva nepoučenemu lahko zdelo.Tako, kot je že nekdo tukaj omenil,omembe vredne škode ne more narediti nihče. To je res, vendar ne v vsakem primeru.
Takoj po tem, ko sem junija 2009 pred očmi nejevernih prebivalcev dobrepoljske doline, iz divjih nevihtnih oblakov, ki so grozili s točo, v nekaj minutah naredil 20. minut trajajoči rahel dež,se je informacija o tem,kaj sem naredil, kaj počnem in kaj razvijam, bliskovito razširila. Za tamkajšnje ljudi je to bil čudež. Sledila so naročila iz vse Slovenije in do danes se je formirala zaščitna orgonska mreža z mojimi orgonskimi stvaritvami. Formiranje mreže načrtno in spontano poteka naprej in se bliža svoji zaključni fazi.
Ker pa moje stvaritve ne delujejo le lokalno, se je pokazala potreba po sodelovanju in informiranju vseh nas,”eteričnih komunalcev”.Nismo naredili bloga, foruma ipd., ampak smo se nekateri pridružili na facebooku skupini Haarp, zločin proti planetu in življenju. Danes naša( vsebina je javna) skupina šteje nekaj čez 1100 članov iz vsega sveta- velika večina nas je iz Slovenije.
Iz tujine( Italija, Češka,Hrvaška, Srbija,Bolgarija,Islandija,Avstralija…) ves čas dobivam prošnje in ponudbe,vendar zunaj Slovenije ne nameravam pričeti z nobenim projektom, dokler ne dokončam začeto v domovini( razen, če bom v to prisiljen).
Nikjer nihče iz Slovenije ni nikogar spraševal za dovoljenje, saj je orgonska energija last življenja samega, ne pa posameznikov ali skupin. Uradno je nepriznana in znanstveno nesprejeta kljub temu, da je vseprisotna sila, brez katere nikjer ne bi bilo življenja.
Orgonski androidi, s katerimi razpolagamo in delujemo,so v bistvu generatorji-transformatorji življenjske-orgonske energije( Qi,či, prana,eter, OD…) ki DOR ( mrtvi orgon), pretvarjajo v POR( pozitivni orgon)in s tem brez škode med drugim tudi energetsko očistijo vso zračno vlago, ki je vezana na prah, dim, smog in ostale negativne civilizacijske produkte.
Zgrešeno je misliti, da se vsi ti produkti prav po zaslugi našega delovanja spustijo na zemljo. Večina njih je za to prelahkih in so previsoko, ostali pa se večinoma na tla spustijo z dežjem, ki pa ni predmet našega prizivanja- s tem se ne ukvarjamo.
Vsekakor se bodo slej ko prej spustili na tla- za to pa bodo verjetno poskrbeli samoregulacijski procesi matere Zemlje, ko se bodo z delovanjem njenega logosa aktivirali.
LP
glas2011-10-09 10:47:29