Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

Nataša
Član

tadej pretner wrote: Nataša, morda si gledala oddajo Na robu znanosti, ki je govorila o skalarnih valovih – gost je bil en tip, ki zna meriti energije, do katerih pri tem prihaja, s t.i,.PIP kamero. Nekaj Zagrebčanov je šlo k njemu na takšna merjenja in včeraj sem govoril z eno bejbo, ki je bila zraven. Ni kaj, večje torzijsko polje, večje efekte zazna PIP kamera in pri izvajalcih klasičnega reconnectiona (katere je na masovnih shodih tega naučil recimo Pearl), polje ni bilo ravno močno, saj ne uporabljajo niti praznine, niti jih ni nihče učil zavestnega produciranja torzijskega polja.
Ta vikend sem imel delavnico equilibriuma in okoli parov, ki so vadili, so bile dramatične razlike v “količini” torzijskega polja. Za kaj pri vsem skupaj gre? Torzijsko polje briše nevronske obrazce, če pa delaš z drugimi energijami, lahko klient vseeno ima občutek močnih procesov, a nevronskega radiranja ni in treba se je ukvarjati tudi z vzroki težav. V praksi pa je tako, da večina reconnectarjev dela z razmeroma ibkim torzijskim poljem, tako, da rezultati so, a se seveda da vse skupaj izpeljati še precekj boljše.

Prosim, če lahko tole sporočilo zbrišete. Po nesreči je bilo objavljeno dvakrat, ampak jaz ga ne morem odstraniti.Nataša2011-02-23 11:13:53

Lepo je če deliš