Reply To: Orgoniti

Forum Duhovnost Forumi Kristali Orgoniti Reply To: Orgoniti

tadej pretner
Moderator

Tina Maat wrote: Hvala za obširno razlago Tadej. Ne mislim, da fantje oblake dejansko izbrišejo, predstavljala sem si, da oblake z njihovo vsebino ”odpihnejo” nekam drugam. Zdi pa se mi zelo logično, da jih razbijejo in potem vse to pade na tla. Ker kolikor sem prebrala, naj bi bil namen teh delcev, da iz zemljine atmosfere odvedejo toploto.

Ja, tudi to je ena od opcij. Imaš pristaše totalne zarote, torej da nas zastrupljajo, v manjini pa so pristaši tele opcije. Po napadu ali “napadu” na dvojčka je bil v ZDA nekaj časa zaustavljen zračni promet. Takrat so opazili, da je povprečna temperatura narasla. V čem je štos?
Po eni strani jokamo, da se bomo zadušili v lastni svinjariji (izpuhi), po drugi strani pa delci svinjarije v oblakih delujejo kot ogledalo, ki odbija toploto Sonca. In pristai teorije, da smo v obdobju globalnega segrevanja seveda iščejo načine, kako v luft spustiti čim manj svinjarije, po drugi strani pa se obraniti pred globalnim segrevanjem ozračja. In nekateri mislijo, da gre za povsem “dobronamerne” poskuse, ki so usmerjeni na to. Po drugi strani se nekateri sploh ne strinjajo, da prihaja do globalne otoplitve, ampak da bo nastopila doba ohladitve (mislim, da je med njimi tudi Anton Komat). V glavnem, kar se mene tiče, mi je jasno, da na ta način planeta ne bomo rešili. Rešitev je lahko v preskoku zavesti, ki bi prinesla s seboj leaderja, povezovalca, ki bi znal zbrati dovolj ljudi, jih ustrezno usmeriti, da se skupaj lotij(m)o reševanja planeta z ustrezno namero.

Lepo je če deliš