Reply To: Orgoniti

Forum Duhovnost Forumi Kristali Orgoniti Reply To: Orgoniti

tadej pretner
Moderator

ogron wrote: Tadej: Kakšne pa so lahko negativne posledice na človeka, če orgonit oz. orgonski top ni pravilno narejen? Najde se veliko vodičev kako to narediti in med seboj se v določenih parametrih razlikujejo. Kolega je naredil top po navodilih, ki so bili objavljeni v misterijih pred par leti in me zanima, kakšen negativni vpliv lahko ima to na človeka.

Nimam pojma, kaj ima v mislih, ko praviš “ni pravilno narejen”. NA kakšen način ni pravilno narejen?
Kar se mene tiče, gre za tole:
– način izdelave vpliva na količino skalarnih valov, ki jih bo orgonit produciral;
– skupaj z notranjo naravnanostjo izdelovalca pa način vpliva tudi na “kultiviranost” skalarnih valov, ki jih dobiš na izhodu orgonita. Ti sicer lahko dajejo vtis močne energije, a ni prav nič prijetna. Ampak to se da potem z ustreznim postopkom “zrihtati” (veliko ljudi si dajj velike fiksne orgonite na vrt, energija pa je ponavadi groba – s postopkom equilibriuma je mogoče to energijo harmonizirati.

ogron wrote:
Pa še tole me zanima. Miran Vučko pravi, da se v orgonitih lahko uporabljajo samo kamene strele z laserskim žarkom in da “poceni” kristali niso dobri. Lahko kaj napišeš o tem?

Hvala

Miran vučko je pri meni kamene strele za orgonite že večkrat kupil in vedno je vzel povsem običajne – laserjev še omenil ni.
Morda je imel v mislih nekaj drugega. Kristalizacija v jedru kristala “raste” po nekakšni vijačnici, ki mora biti pri orgonitih usmerjena v horizontalni osi. Kadar za orgonite uporabljamo peskane/polirane kristale, ki so bolj ali manj okroglasti, ne vemo, v kateri smeri imajo to os.

Lepo je če deliš